Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Stain
Goomich:
--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 29, 2009, 13:24:11 --- Przez przypadek, albo pomylke w czasie bitwy (na brick posie) na naszego posa zwarpowal Moros brickow http://kb.c0ven.pl/?a=kill_detail&kll_id=59992.
--- Koniec cytatu ---
Były 3 dready, przez chwilę chciałem lecieć po dyktę, ale stwierdziłem, że lepszy Moros w garści niż 3 gołębie na dachu.
Rabbitofdoom:
Ehh wezcie ich tak nie mordujcie co. Dzisiaj bylismy w stain to nie bylo do kogo strzelac. tzn byla flota stain empire ale nie mielismy tytanow pod reka albo z 10 scorpow zeby im ten mega stankowany gang zdjac.
YaAaR.is:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Październik 14, 2009, 00:35:02 ---Ehh wezcie ich tak nie mordujcie co. Dzisiaj bylismy w stain to nie bylo do kogo strzelac. tzn byla flota stain empire ale nie mielismy tytanow pod reka albo z 10 scorpow zeby im ten mega stankowany gang zdjac.
--- Koniec cytatu ---
Wieści o Waszej wizycie szybko się rozniosły. Bricki z Goonami czekają w BSach z chlebem i solą na bramie QM/LC :D
Skeer:
Mi się nie chciało logować żeby zabijać kolejny gang casual neutów, którzy zgubili drogę... :P
Butuhuru:
A tu niespodzianka. Bricki chyba sie na nas wkurzyly za to zesmy im strącili wszystkie posy zwlaszcza chyba za te hi endowe i przylecieli do nas do Esoterii. Rozlozyli banki i kampia system A1-AUH gdzie jest stacja syskow. Nie wiem jak im wychodzi to ale dzis rano bylo tam 10 Brickow w cloakach i 50ciu broniacych sie dzielnie Syskow oraz bania brickow przed stacja. Jest nadzieja ze nie trzeba bedzie latac do venal i pure blind na pew pew.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej