Eve Online > Dyskusje ogólne

Sfshootme wyd*** kumpli ;/

<< < (10/42) > >>

Jrkan:
Kurcze, coś mi się pomieszało i myśląłem, że tą loterię Molle organizuje. No to się trochę na Chribbie zawiodłem, że bawi się w paserkę, ale skoro już wszedł w ten biznes to niech to ciągnie. Teraz oddanie tego Ravena właścicielowi bardzo by naruszyło reputacje Chribby jako 100% pewnego pośrednika.

Straszny:

--- Cytat: Ivil w Wrzesień 09, 2009, 14:44:16 ---Jesli ma choc troche oleju w glowie to nie podpieprzy. Dlugo pracowal na swoja reputacje glupio by bylo to zaprzepascic w imie internetowego bushido.

--- Koniec cytatu ---

to internetowe poczucie sprawiedliwości (czy dla fanatyków traktowania internetu inaczej niż real "internetowe bushido")  BE a reputacja w internetowej gierce to już niezwykle ważna sprawa? Ciekawe podejście.

Jrkan:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 09, 2009, 15:03:19 ---to internetowe poczucie sprawiedliwości (czy dla fanatyków traktowania internetu inaczej niż real "internetowe bushido")  BE a reputacja w internetowej gierce to już niezwykle ważna sprawa? Ciekawe podejście.

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli reputacja to jedyny element który powoduje, że ktoś wybiera Chribbe a nie kogoś innego, to tak, jest ona ważna. Co to ma wspólnego z real life to nie jestem w stanie się domyślić, to tylko gra, ale gra w której żeby prowadzić biznes pośrednika trzeba mieć reputację.

ivil:
Nie oceniam czy wazna czy nie tylko stwierdzam ze skoro sobie taka opinie wypracowal to glupio by bylo ja teraz sobie psuc. To ze gra nie jest dla mnie jakos specjalnie wazna nie znaczy ze chcialbym aby mi zerowalo SP co jakis czas i kasowalo assety chociaz gdyby sie cos takiego stalo nie bylo by w tym zyciowej tragedii. W zyciu nie wszystko jest albo najwazniejsze na swiecie albo tak blache ze nie warte nawet strzepka uwagi.

Auenarel:
Chodzi o kase.. bo przeciez Chribba mogl odmowic posredniczenia w tej loteri i tez zachowalby twarz jako 100% pewny pośrednik ale tego nie zrobil, wiec jest poprostu neutralny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej