Eve Online > Dyskusje ogólne
Sfshootme wyd*** kumpli ;/
Gregorius:
cholera, my bad. Niedoczytalem <wstydzi się>
aceed-:
Mam tylko jedną rzecz do powiedzenia w kwestii tematu: LOL
Dziękuję za uwagę :)
CoeathalVega:
tl;dr - Molle mial w stacji w delve (nie pamietam w ktorej) 3 nagrody z turniei = 2 Raveny State Issue (Corvus) i Tempesta Tribal (storm bodajze). Molle poprosil SFS'a o wywiezienie ich uzywajac alta w GS. Ten wzial sobie statki i poszedl w ch** :)
gregor40:
--- Cytat: CoeathalVega w Wrzesień 08, 2009, 14:43:30 ---tl;dr - Molle mial w stacji w delve (nie pamietam w ktorej) 3 nagrody z turniei = 2 Raveny State Issue (Corvus) i Tempesta Tribal (storm bodajze). Molle poprosil SFS'a o wywiezienie ich uzywajac alta w GS. Ten wzial sobie statki i poszedl w ch** :)
--- Koniec cytatu ---
Po czym sprzedlal jednego ravena, przekazywal go przez "trusted party" ktoy oddal go Mollowi. I jeden statek poszedl w placek z jagodami. Mam szczera nadzieje ze tak stanie sie tez z reszta lupu tego gow... goonowego zlodzieja
Straszny:
przeczytałem teraz całą historię (sorry za refleks, dopiero mam odrobinę czasu; na eve) ) i aż nie chce mi się wierzyć że dla pikselików w wirtualnej grze ktoś mógł tak potraktować ludzi-przyjaciół z reala, z którymi w końcu znał się pare dobrych lat... latałem z SFSem, był zwariowanym i świetnym FC. A skonczył gorzej niz gnojek Krall Ammar.
Samo zakończenie historii złodzieja rewelacyjne. Karma. ;) Szkoda że tylko z jednym statkiem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej