Eve Online > Dyskusje ogólne
Sfshootme wyd*** kumpli ;/
Goomich:
Ja wynająłem biuro w XKZ, tylko po to, żeby mieć niezniszczalnego POSa, przez co corp stracił jakieś 5, 6 ISKów.
Val Heru:
--- Cytat: Mona X w Październik 12, 2009, 15:43:43 ---Ja wynająłem biuro w XKZ, tylko po to, żeby mieć niezniszczalnego POSa, przez co corp stracił jakieś 5, 6 ISKów.
--- Koniec cytatu ---
:kij:
devilsbirth:
@Bartek - nie mierz ludzi swoją miarą, to że ty jesteś złodziejaszkiem nie znaczy że wszyscy dookoła też są. Wyobraź sobie, że znam ludzi którzy nawet strzelanie do indyka w lowseku uważają za odrażające i zapewniam cię, że po rachunku sumienia poleciałby nie jeden kamień...
--- Cytuj ---(...) nie byliście to wy
--- Koniec cytatu ---
jesteś żałosny
Doom:
+1
--- Cytat: Mona X w Październik 12, 2009, 15:43:43 ---Ja wynająłem biuro w XKZ, tylko po to, żeby mieć niezniszczalnego POSa, przez co corp stracił jakieś 5, 6 ISKów.
--- Koniec cytatu ---
??? Rozwiniesz watek? (moze byc na priv żeby offtopa nie robic)
Ian666:
--- Cytat: XIII w Październik 12, 2009, 16:46:58 ---@Bartek - nie mierz ludzi swoją miarą
--- Koniec cytatu ---
tak, przyznaje się, kradnę z hangarów w npc korpie, kurcze no ciekawe co mnie zdradziło
anyway jeśli ktoś uważa że należy mu się jakaś sprawiedliwość to dla własnego dobra powinien zmienić grę ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej