Eve Online > Dyskusje ogólne

Sfshootme wyd*** kumpli ;/

<< < (36/42) > >>

ivil:
Nie ma skilla Oportunity Finding czy Charismatic Leader, ktore by z tytulu samego posiadania sprawialy ze bedziesz sprzedawal z zyskiem albo ze ludzie beda do Ciebie ciagnac. Chocbys nie wiem jak duzo mial sp w odpowiednich kategoriach nic nie zdzialasz bez wlasnych umiejetnosci. Dobry handlarz zarobi gruby hajs nawet w noobshipie, dobry przywodca zbierze wokol siebie graczy i zrobi z nich zdyscyplinowana grupe a do zalozenia corpa/ally kogos wynajmie.

Nie sa dumni z tego ze ludzi jacys sa tylko z tego ze jakos firma dala im okazje aby takimi byc a jesli jest nie ujetego w mechanice a wyewoluowalo w srodowisku gry bez czynnego udzialu ccp to sa dumni tym bardziej. Przynajmniej sami oficjalnie tak mowia.

Wilk:
Oj, Albi, Albi, już chyba rozmawialiśmy na ten temat, a Ty się zachowujesz, jakby Ci pamięć przewietrzyło. Tłumaczyć dalej na przykładach EvE, pokera i różnych zależności, czy może sobie przypomnisz?

Ellaine:
Rozmawialiśmy i już mnie przekonaliście że możliwe że było to trochę nieładnie. Ale jest różnica poważna między zachowaniem nieładnie a kwalifikowaniem się do bana czy w ogóle kary ze strony CCP. Mnóstwo ludzi robi innym źle w Eve. To część gry, i to część która wyróżnia Eve wśród innych MMORPGów.

Khobba:
Ja jeszcze dodam, że nie wypowiadam się na temat moralności złodzieja, scammera, czy (o zgrozo) niehonorującego ransomu pirata. To jest sprawa wyłącznie ich oraz ich ofiar. Ale zdecydowanie twierdzę, że CCP nie powinno banować za tego rodzaju zachowania doskonale w końcu zgodne z EULA i regułami gry.

lukez:
Nie będę pisał w kategorii bana czy nie bana,
ale IMHO takie oszustwa są stare jak świat...
Każdy reprezentuje sobą coś, to jest gra - może mnie wkurzyć gang zabijający mi freightera, może mnie wkurzać że człowiek z mojego team - mój 'ziomal', mnie oszukał. To boli, ale czy tak właśnie nie jest in RL ?

Opowiedz to swoim znajomym, 'zepsuj mu reputację', czy nawet zadzwoń na policję... ale uzupełniając konto, w głębi duszy wiedziałeś, że to może się zdarzyć ! Ryzyko zawodowe... (piszę: Ty, ale to do nikogo konkretnie ::) )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej