Forum Gry > Inne gry
Poszukuję ludzi do p&p RPG
Wilk:
Ja ostatnio gram tylko via Skype tak więc szczerze polecam. Sam na początku nie mogłem się przekonać a okazało się to strzałem w dziesiątkę, szczególne dla mnie jako mg, a i gracze nie narzekają (a prowadzę CthulhuTech).
A co do Bogoty 2074 to bym sobie pograł. Grałem kiedyś sporo w starego Shadowrana i bardzo miło wspominam.
Xarth, jeżeli masz jakąś postać, którą chciałbyś mieć na sesji to mogę ją poprowadzić. Od długiego czasu wolę prowadzić tworzone postacie niż samemu wymyślać (pewnie dlatego, że się nawymyślałem dość). Poza tym większa frajda z odgrywania jak trzeba się starać :)
Xarthias:
Ani Warhammer ani CoC nie należą do moich ulubionych systemów RPG (delikatnie mówiąc), więc nie, raczej ich nie poprowadzę :)
@Wilk - coś się na pewno znajdzie, tylko daj znać czy wolisz postać magiczną czy niemagiczną (i ofkors zapraszam na maila).
CthulhuTech? To jakaś cyberpunkowa wersja CoC?
Blutbart:
W sumie via Skype ne próbowałm jeszcze grać... może w końcu czas przekonać się do tej strasznej techniki? ;)
Ewentualnie za jakis czas (dam znać gdy przygotuję) mogę spróbować poprowadzić Warhammera lub Gasnące Słońca. Jeżeli ktoś chętny to zapraszam na pm tutaj (chcę wiedzieć kto byłby chętny i w co)
Xarthias:
Lo \o/ :)
Znasz system? Odezwij się na maila, to Ci kartę podeślę i pogadamy o postaci.
Xarthias:
Bump. Jedno miejsce wolne mamy :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej