Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
TRI w Delve i okolicach *Drake in ur face!*
Shaila Er:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 07, 2009, 02:43:02 ---Jakos nie widze zeby bylo to delve. Zalozcie sobie nowy temat i tam bijcie sie w piers swoim pvp elite z providence.
--- Koniec cytatu ---
Odkąd pamiętam jakakolwiek Twoja wypowiedz wywołuje w ludziach negatywne uczucia. Może coś z Tobą jest nie halo? Spora część osób narzeka, że zbyt mało ludzi wypowiada się na centrali. Zwyczajnie im się nie chce przez takich jak Ty, których każda wypowiedz poza durnym komentarzem nie stanowi nic innego i nic nie wnosi.
PS. Szkoda, że nie jestem facetem. Mogłabym przynajmniej napisać, że mam wielkiego e-peena a tak co? Pozostaje tylko żal, że nie jestem taka pro jak panowie z GS.
Wilk:
Mam nadzieję, że to nie rozwinie się we flejm, bo będzie on cięty bez litości, a flejmerów spotkają dodatkowe nieprzyjemności.
horax:
--- Cytat: Wilk w Wrzesień 07, 2009, 07:44:16 ---Mam nadzieję, że to nie rozwinie się we flejm, bo będzie on cięty bez litości, a flejmerów spotkają dodatkowe nieprzyjemności.
--- Koniec cytatu ---
lol, za moderacje bardzo dobry, siadaj pała!
Yogos:
Zmieniłem temat na "Tri w Delve i okolicach *Drake in ur face!*"
I bez flejma tutaj >:( :kij:
JimmyBrownie:
Kolejne przenosiny w wykonaniu tri w przeciągu hm..2 miesięcy? tym razem do provi? A po cóż to? :coolsmiley:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej