Eve Online > Total Noob Questions
TNQ 0.0
silvia:
jak wskocze prosto na bramke lecz na 100km to HICowa tez mnie wciagnie? hmm....
lorgius:
Jeden nazwie kosę bronią a drugi narzędziem rolniczym. Różne zastosowanie ta sama rzecz. Sling buble to inne zastosowanie ale tego samego...
A wracając jeszcze do 0.0 to można dostać tam tańsze itemy/statki niż w empire szczególnie na kontraktach ale także i na rynku (sam kupiłem rokha 10mil tańszego niż w Jita). Ludzie po prostu czasem pozbywają się w trybie ekspresowym albo specjalnie zaopatrują taniej bo przecież w pełni kontrolujesz kto może dokować w nie npcowej stacji a kto nie.
A poza tym to 0.0 jest bezpieczniejsze niż(l-sec) i bardziej klarowne (niż h-sec; l-sec) - tu każdy jest zdeklarowany z tobą albo przeciwko tobie.
Goomich:
--- Cytat: silvia w Sierpień 01, 2009, 21:58:15 ---jak wskocze prosto na bramke lecz na 100km to HICowa tez mnie wciagnie? hmm....
--- Koniec cytatu ---
Nie wciągnie cię tylko w dwóch wypadkach: masz T3 z Interdiction Nullifierem (ale to nie potwierdzone), lub gdy jest źle albo za późno postawiona.
Villq:
--- Cytat: silvia w Sierpień 01, 2009, 21:58:15 ---jak wskocze prosto na bramke lecz na 100km to HICowa tez mnie wciagnie? hmm....
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że Cię wciągnie. Bańka to bańka, każda działa tak samo
Nawigacja
Idź do wersji pełnej