Eve Online > CR - Archiwum

[D-BRO] Dominium Brotherhood

<< < (2/3) > >>

Val Heru:

--- Cytat: Agnes'Starz w Październik 20, 2009, 13:42:03 ---BUMP + trochę aktualnych newsów

Podczas mojej nieobecności w Eve anonimowa korporacja wypowiedziala nam wojne (chyba dlatego że ktoś z nas rozwalił im.. uwaga HOOBKILLA!??!) ... niby nic specjalnego, ale okazało się, że byli totalnie nieprzygotowani... załapałem się na końcówkę. Prosze podziwiać ciekawe fity ;)

http://dominium-brotherhood.deradler.de/killboard/?a=corp_detail&crp_id=213

Jeśli chodzi o ostatniego ubitego Rokha to gosc wydokował... zagrował mnie w Arazu lol i kiedy wskoczyła flota to sytemu, zamiast przestać strzelać i bezpiecznie wrócić na stację... spadł, razem z podem ??? ale nie to jest najlepsze... strzelał torpedami do riftera!!! Tylko więcej takich WT!

Pozdrawiam,
Agnes

Kolor czerwony jest zarezerwowany dla obsługi forum. :)
X.

--- Koniec cytatu ---
cool story bro  :D

JimmyBrownie:
Aż się mnie zachciało zasilić wasz szeregi   :2funny: Epickie bitwy w empirzu  :coolsmiley: Free bump ;)

AgnesStarzA:
Z cyklu niezwykły BUMP

http://dominium-brotherhood.deradler.de/killboard/?a=kill_detail&kll_id=324

mnie najbardziej zdumiały med repy w parze z ACR  :2funny:

BTW: myślałem że naprawili już bug z total damage... jednak nie

Goomich:
Możliwe, że kupił już zrigowany.

AgnesStarzA:
BUMP i parę niusów

Dział pvp mozolnie poprawia nasze staty na kb (ostatni miesiąc ponad 90%)...  i wpadają kolejne śmieszne BS'y. Ale nic nowego wartego wkejenia. Forum i kb bedzię niegługo letko poprawione (ceny mało aktualne - stare rigi), rektrutacyjny post poprawiony, no i to na co czekalo od wyprowadzki z omist... powrot do null sec'a.

Jakby ktoś potrzebował capitala albo statków tech2 niech pisze ( z wyprzedzieniem gdyż produkcja idzie pełną parą). Kilka do kilkunastu milionów isków taniej niż market (jeśli preorder).

Fly Safe,
Agnes
już od siedmiu miesięcy CEO ale ten czas pomyka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej