Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goonswarm is in JLO

<< < (5/8) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Rogoo w Lipiec 23, 2009, 15:45:59 ---"Bronic terenu" przed inwazja hakow...  :uglystupid2:

--- Koniec cytatu ---
..No wlasnie, zamiast korzystac z okazji i sie po prostu pobawic w pvp... Tez mi sie to wydaje dziwne, ale raterzy nie lubia, jak im ktos wlatuje na teren widocznie.

Totalizator:
Juz to kiedys pisalem ale jak ktos chce sobie poracic to nie ma ochoty na pvp inaczej by po prostu sam pvpował. Że na północy najwyraźniej lubią sobie pofarmić to nie mój biznes, ot będzie więcej zabawy po resecie.

Rogoo:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 23, 2009, 15:56:33 ---..No wlasnie, zamiast korzystac z okazji i sie po prostu pobawic w pvp... Tez mi sie to wydaje dziwne, ale raterzy nie lubia, jak im ktos wlatuje na teren widocznie.

--- Koniec cytatu ---

Piloci, ktorzy musza racic nie lataja tytanami.

CATfrcomCheshire:
Nie no, raterzy sie pochowali na stacjach, a wszyscy trzej PvPerzy wsiedli w Ragnaroki i Erebusy  ;D Dobra, koniec tematu, bo sie robi offtop od offtopa. Chcialem tylko wyrazic niedowierzanie, ze Morsus Mihi sie wybierze gdzies bez capital supportu - chce to zobaczyc.

LoveKebab:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Lipiec 23, 2009, 16:07:37 ---ot będzie więcej zabawy po resecie.

--- Koniec cytatu ---
a ty dalej jak zdarta plyta, przeciez wiadome ze GS nie zresetuje NC :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej