Eve Online > Dyskusje ogólne
Usługi
emtecpl:
Moje pytanie brzmi czy mogę zaproponować swoje usługi jako wing commander chodzi mi np o Orkę lub jakiś inny bonusowy ship?
pyt.2 Ile by można było brać w takim wypadku % od urobku, albo na jaka sumę się ugadac za godzinę?
robił ktoś takie numery?
Crux:
Musisz precyzyjniej określić co oferujesz. Masz skilla wing commander i dzięki temu możesz przekazywać bonusy przez kilku squad commanderów? Czy może masz orkę i chciałbyś podłączyć się do jakiegoś MOPa?
--- Cytat: emtecpl w Lipiec 22, 2009, 12:19:38 ---chodzi mi np o Orkę lub jakiś inny bonusowy ship?
--- Koniec cytatu ---
Inny bonusowy statek czyli: rorqual, command ship, czy battlecruiser z modułami gangowymi? Masz taki statek?
--- Cytat: emtecpl w Lipiec 22, 2009, 12:19:38 ---pyt.2 Ile by można było brać w takim wypadku % od urobku, albo na jaka sumę się ugadac za godzinę?
--- Koniec cytatu ---
Na to pewnie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, wszystko zależy od skał/ lodu jaki kopiecie, ilości kopiących itp.
Xarthias:
Bardzo szybki sposób na utratę tego statku imo :P
Khobba:
nie, zdaje mi się, że teraz w hisecu, żeby legalnie agrować, nie wystarczy być we flocie, ale i w korpie jednym. Co innego jakiś miły suicide gank :D
CATfrcomCheshire:
Tak, szukamy wlasnie bonusowego do mining opow. wpadnij do nas do low w rorqualu, obgadamy szczegoly
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej