Eve Online > Wsparcie techniczne
Najwydajniejszy laptop pod EVE?
Fedajkin:
--- Cytat: silvia w Październik 01, 2009, 14:10:41 ---1. Temat powinien brzmiec "najbardziej wydajny laptop".
--- Koniec cytatu ---
Zgodzę się. Temat nie jest sformułowany zbyt stylistycznie. (zaraz zmienię)
--- Cytat: silvia w Październik 01, 2009, 14:10:41 ---2. zaden laptop nie oferuje wystarczajacej mocy obliczeniowej na ta chwile.
polecam poczekac na nowa serie procesorow i GT300 (nvidia)
Lepiej kupic taniego lapka (2-3k) i jakiegos pieca :)
--- Koniec cytatu ---
No nie do końca... mój hp dv6640ew całkiem nieźle się sprawuje, na razie tylko na walce 1000 luda w systemie miałem lagi modułów ale to mieli wszystkie, lagów sprzętowych nie zauważyłem.
P.S. Laptop ma już 2 lata.
gregor40:
Gram na dellu XPS M1730. 4Gb ram, 2 dyski raid 0, core2duo 2.5GHz, Geforce 8800GTXx2 w SLI i nic mi sie nie tnie przy rozdzialce fullHD (jeden klient) i 1280x1024 na zerwnetrzym monitorze (drugi klient) jednoczesnie. Na czas bitki wylaczam efekty ale raczej z przyzwyczajenia niz zeby uniknac fps drop.
Zastanawialem sie nad zakupem Toshiby, ale znajomy mi odradzil - te z wypasiona grafika maja za slabe chlodenie w obudowie.
LukasTDI:
michal - nie sluchaj znajomych :uglystupid2:
kiepskie chlodzenie to one mają jak uzywasz lapka w pościli puchowej opatulonego dodatkowo poduchą :2funny:
a500 138 - i jakos sie nie grzeje ;]
grzeje sie na tyle ile powinien o7
pozdro
amra:
Uzywam gateway p-7805u. Nie tylko eve ale tez wsio inne smiga piknie, testowane takze w poscieli i nie bylo zadnych problemow w temp :D. Jako laptop/praca(wymagajaca mocy) to polecam go bardzo. Jest troszku ciezki wiec raczej nie jest dobry jako laptop podrozny.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej