Eve Online > Total Noob Questions
Start - kilka pytan
SokoleOko:
Unseen podchodzi dość elastycznie do terminów, plus ze swoich początków pamiętam, że 3 tygodnie grania samemu ("na ambit") były dość zmarnowane. Więc lepiej wcześniej uderzyć po wiedzę niż później.
Co do rozwoju: klep misje bojowe, mozolnie budując standa (i równocześnie rozwijając skille) tak, żeby za jakieś 2 miesiące wsiaść w BS-a i polecieć solo na L4. Jesteś Amarrem, łatwo Ci będzie robić misje dla Ministry of War.
Lubisz PvP? Nie ma problemu, są tylko dwa warunki - mieć kasę na shipy (zarobisz na misjach) i mieć w miarę wyskillowaną fregatkę, np: Punishera. W miarę, znaczy fregata na IV i trochę bocznych skilli z grupy gunnery (te od zasięgu, rate of fire, użycia capacitora - kluczowe dla amarrskich laserów). W UA nauczą Cię podstaw PvP (skanowanie, poruszanie się w lowsecu, zasady aggro), więc mając już te 2-3 mln SP możesz się wybrać do lowseca samodzielnie zapolować na inne frytki i deski (destroyery).
Pan Lager:
W związku z tym że doświadczenie w PvP mam zerowe :-\
może mi ktoś powiedzieć jakie są następstwa po tym jak powiedzmy uda mi się zniszczyć jakiś cel (z neutralnym standingiem) w low sec. Np. 0.4 ?
Doom:
Tak jak Sokole radzi. Ja również początki gry robiłem solo = efekt to zmarnowany mniej więcej 2 tygodnie skilownia (nie robienie lernów)
UA istnieje po to żeby "młodzi" mogli zawracać głowę starszym pytaniami na które odpowiedzi ułatwią grę. Jest tam tez spore grono ludzi od tego żeby odpowiadać na pytania :P i prawie zawsze ktoś jest online
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: madrag w Wrzesień 01, 2009, 11:35:01 ---...i zapewne możliwości spieprzenia czegoś.
Zacząłem grac Ammarem.
--- Koniec cytatu ---
Amarr
A co do dylematow newb'a - zglos sie do Unseen Academy.
Yogos:
--- Cytat: Pan Lager w Wrzesień 01, 2009, 13:04:58 ---W związku z tym że doświadczenie w PvP mam zerowe :-\
może mi ktoś powiedzieć jakie są następstwa po tym jak powiedzmy uda mi się zniszczyć jakiś cel (z neutralnym standingiem) w low sec. Np. 0.4 ?
--- Koniec cytatu ---
Polecam wpis w naszej wikipedii(po polsku):
http://www.eve-centrala.pl/wiki/index.php?title=Criminal_flag
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej