Eve Online > Market

WTB CNR quickly ! ;]

<< < (2/4) > >>

YANNICK:
Ledwie się zarejestrowałeś, a już sobie wrogów robisz i to jeszcze wśród ludzi, którzy chcą być Ci pomocni. Jeśli jeszcze tego nie wiesz, to trollowanie i flame-baity nie są tu mile widziane.

Shaila Er:
Kontrakty, kontrakty, kontrakty! O Polaków w eve się nie martw, wiedzą jak zarobić. I nie, nie obrażam Cię, za to nie podoba mi się ton Twoich wypowiedzi wobec ludzi, którzy nie są w stanie określić Twojego poziomu wiedzy i tego czy już na kontrakty zaglądałeś za to chcieli Ci mądralo pomóc. Mam cnra, którym nie latam ale nie mam ochoty go Tobie sprzedawać.

Skeer:
Lenka, spokojnie...

Nie czuję się wcale urażony. Wskazałem najlepszą moim zdaniem opcję - zresztą to chyba on wczoraj na Centrala Noobs napisał o CNRku, co zauważyłem po 2h dopiero.

Nie ma po co tu robić dramy o mnie  :)

finox:

--- Cytuj ---nigdzie nie napisalem ze chce kupic taniej wiec wnioskowanie czegos takiego z 2 zdan tekstu swiadczy chyba o twojej ignorancji
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---jest tylko kilka ofert i wiekszosc cen jest albo mega przesadzona (nikt tego i tak im nie kupi )
--- Koniec cytatu ---

Zdecyduj się, bo jak dla mnie drugi tekst świadczy o tym , że chcesz jednak kupić taniej niż w jita. Nie chce być nazwany ignorantem dlatego pytam.

Doom:
W zależności od tego czy misje robiłoby się blitzem dla lp czy normalnie z salvagem etc to oceniam to na jakieś 2 tygodnie ostrego klepania do nawet miecha (przy czym mowa tu raczej dłuższym siedzeniu przed kompem) Bramka numer 3 to około 60%  tego czasu na misjach i wydłubanie bpc z lp stora mniej lp potrzeba za t dochodzą matsy :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej