Eve Online > Market
WTB CNR quickly ! ;]
Shimetsu:
Kupie CNRke :) Oferty ew kontakt ingame na moja postac o tym samym nicku :)
(prosze nie martnowac mojego czasu probujac mi wcisnac Raveny niczym pro scamerzy z jita xD
Nick w grze to Deng Lijun
Na wszelkie oferty odpowiem dopiero po 21:30 ;) Bo w pracy siedze..... :diabeł:
Skeer:
Przejrzyj kontrakty w Jita...
Shimetsu:
cos jeszcze chcesz blyskotliwego dodac?
sznupo:
po pierwsze:
--- Cytat: Shimetsu w Lipiec 08, 2009, 11:26:04 ---cos jeszcze chcesz blyskotliwego dodac?
--- Koniec cytatu ---
Skeer Ci najzwyczajniej w świecie uprzejmie doradził, żebys zajrzał na kontrakty w Jita, nikt nie jest wróżką i nie wiadomo z jakim forumowiczem ma do czynienia, chodzi mi o poziom wiedzy o grze, doświadczenie itp..Ty zaś zachowałeś się w stosunku do niego niegrzecznie!
po drugie:
jeżeli już jesteś taki "pro" to zastanów się nad sensem Twojej oferty, chcesz kupić cnr-a (zakładam że po niższej cenie niż w jita) i jeszcze stawiasz warunki. Do tego dodajesz, że będziesz dopiero wieczorem i żeby Ci nie scamować skrzynki itp. Mogę tylko stwierdzić, że po takiej ofercie nie powinieneś się spodziewać nawałnicy maili, przecież każdy kto ew. chce sprzedać cnr-a, sprzeda go w jita po cenie rynkowej, kto by chciał sprzedawać go po niższej cenie takiemu ignorantowi jak Ty?
Shimetsu:
Jedynym ignorantem jakiego widze w tym poscie chyba jestes ty,,, nigdzie nie napisalem ze chce kupic taniej wiec wnioskowanie czegos takiego z 2 zdan tekstu swiadczy chyba o twojej ignorancji. Najzwyczajniej chcialem kupic od Polaka i dac zarobic naszemu, a ty wszystko bierzesz zbyt serio, nie poplacz sie prosze. Wzmianka o scamach byla czyms w rodzaju sarkazmu, znasz takie slowo ? A rade o kontraktach odebralem jako obelge bo wez pod uwage ze to byla 1 rzecz jaka zrobilem, jest tylko kilka ofert i wiekszosc cen jest albo mega przesadzona (nikt tego i tak im nie kupi ) albo sa z rigami nie takimi jakie mnie pasuja, wiec skoncz swoje dywagacje zanim znow palniesz glupstwo.
EDIT: Nie zamierzam juz tutaj nikogo obrazac wiec skonczmy ten flame ^^ Po prostu chce kupic CNRke i tyle...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej