Eve Online > Dyskusje ogólne

nie grałem.. łohoho 2 lata i

(1/2) > >>

FaTuM:
należałem do korporacji Sempiternus, zna ktos ich strone? google nic nie znajduje... pamieta ktoś nick szefa? :P tez zapomniałem a takie fajne czasy były.. .dużo czasu mineło ;)

Xarthias:
Err... Korporacji Sempiternus nie znam, alians owszem. Ale chyba niewiele z tego co było 2 lata temu w nim pozostało...

Soulscream:

--- Cytat: Xarthias w Lipiec 06, 2009, 07:41:28 ---Err... Korporacji Sempiternus nie znam, alians owszem. Ale chyba niewiele z tego co było 2 lata temu w nim pozostało...

--- Koniec cytatu ---

Pseplasamy ;)

chlukasz:
Sojusz jeszcze jest - resztki, CEO w czasie kiedy grałeś był chyba Frigg Arthois (głowy nie dam)

korporacja główna to był FCIN (chyba ciągle istnieją), nalezy do nich też corp Megatech i parę innych czysto polski ally, a właściwie jego resztki. Wydaje mi się że mieszkają w empire, nie tak dawno byli petem C0ven i wynajmowali pocket W-Q w Stain. Ten stary Sempiternus ma status closed.... bo w 2008 ktoś tam zapomniał opłacić czegoś:) ale zaraz otworzyli nowy z tą samą nazwą, logiem i opisem.

chyba masz już dość dużo informacji żeby znaleźć ich ingame.

YANNICK:
Sempiternus nie jest już tym Sempiternusem, którym był. Został ino cień. Obecnym CEO jest Wandal Second z korporacji Frontier Combine, ale to możesz sam sprawdzić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej