Eve Online > Dyskusje ogólne

GHSC znowu w akcji - RAZOR oskubany na ~200b

<< < (2/2)

Doom:
Przynjamniej sa na tyle uczciwi że nazywają rzecz po imieniu a nie chowają to pod szyldem działań wywiadowczych itp jak co niektóre "wielkie" sojusze...

LoveKebab:

--- Cytat: Loc0 w Lipiec 03, 2009, 18:05:50 ---
--- Koniec cytatu ---
welcome to 2 weeks ago ...

Khobba:
:D Zacząłem grać w eve po tym, jak przeczytałem o GHSC na slashdocie ;) Gra, która pozwala na tak mistrzowskie wykorzystanie social engineeringu, a nie polega tylko na szybkosci klikania, musi być świetna :)

Loc0:

--- Cytat: LoveKebab w Lipiec 04, 2009, 18:57:06 ---welcome to 2 weeks ago ...

--- Koniec cytatu ---
Odczep sie ... nie bylo newsa, nie czytam caod i dopiero jak przy logowaniu pojawilo sie info z ISD to sie dowiedzialem :D

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Loc0 w Lipiec 04, 2009, 09:08:40 ---Przeciez oni wlasnie po to graja w eve. Dla nich to tak jak by nie pochwalic sie kolejnym zabitym avatarem molle`a.

--- Koniec cytatu ---
A ja myślałem cały czas że ludzie zaczynają grać w tą grę bo dali się złapać w macki dobrze zorganizowanej kampanii reklamowej CCP na jednym z istotniejszych światowej rangi portali czy serwisów. Grają tylko po to żeby ulepszać swoje postacie i szybciej robić misje w empire, a tu się okazuje że istnieje grono ludzi na tym świecie, które rzuca w kont swojej chałupy kładziona strzecha na jednej z wysp juryzdykcji Hiszpańskiej struj płetwonurka, deske snowboardową czy spadachron do B.A.S.E. jumpingu tylko po to żeby oskubać RAZOR na 200b  ::)

PS
mhm, mam dobry dzień  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej