Eve Online > Dyskusje ogólne

Kradzież 200 miliardów ISK

<< < (3/3)

Gacul:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 06, 2009, 10:41:31 ---"Wirtualne pieniądze można bowiem jedynie kupić za prawdziwe (za pośrednictwem Eve Online) lub zarobić podczas gry. Odwrotna wymiana jest zakazana."

Albo ja czegoś nie wiem, albo któs palnął głupotę.... ???

--- Koniec cytatu ---
Kupując PLEX'a i sprzedając go.

Auenarel:

--- Cytat: Gacul w Lipiec 06, 2009, 10:47:10 ---Kupując PLEX'a i sprzedając go.

--- Koniec cytatu ---

Nie zrozumiales:P W artykule jest napisane, ze za prawdziwa kase mozna kupic wirtualna, a w praktyce musisz kupic GTC, ktorego mozesz przerobic na PLEXy i sprzedac za ISKi. Inaczej mowiac nie da sie legalnie i bezposrednio za zlotowki kupic ISKow :P

Sammani:

--- Cytat: Raan Kern w Lipiec 03, 2009, 13:26:38 ---Dodatkowo udzielił niezabezpieczonej pożyczki na 275b nie wiadomo komu.
Łączne straty EBANK to 475b minimum.

--- Koniec cytatu ---

To bylo chyba lolkia

DaBlades:
http://gry.wp.pl/wiadomosci/bank-eve-online-okradziony-zlodziej-zarobil-prawdziwe-pieniadze,44385,1.html?ticket=2150898474753767kVzWcDhVw8l%2Frsu3WftBMNCac0XRtry%2BroJmIkXi2aM3dhP3OMgTuvH7PrpbTmKeJbadTt%2FFFxItkj96RpZp%2B%2BwHJUtRs310KHF364k%2BStEHPJwygqYB7O17u%2FJH1J%2BP%2Fg9z6hni%2Fy%2FDU9d4eYsiXQ%3D%3D

najbardziej podoba mi się:
Konto Ricdica zostało zbanowane, nie tylko za wykorzystanie zaufania innych graczy, ale też za sam akt wymiany wirtualnych pieniędzy na rzeczywiste, co jest zabronione w grze.

od kiedy CCP banuje za coś takiego  :2funny:

SokoleOko:

--- Cytat: Xarthias w Lipiec 06, 2009, 07:40:12 ---Podobno ta kradzież zdestabilizowała cały system finansowy gry.  :2funny: :2funny: :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Trend do linkowania tekstów amatorów na stronach prawdziwych mediów po prostu mnie przeraża! Dziennik Internautów to jakieś community pseudomedialne, a nie dziennikarstwo!

To tak jakbym sobie amatorsko zawiózł dzieci na kolonie autokarem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej