Forum Gry > Inne gry
Elite 4
Soulscream:
Jak nie zagram w obie to wstrzymuje się z oceną. Wszystko zawsze pięknie może wyglądać na obrazkach i filmikach.
Colonel:
--- Cytat: Soulscream w Maj 16, 2014, 13:02:19 ---Jak nie zagram w obie to wstrzymuje się z oceną. Wszystko zawsze pięknie może wyglądać na obrazkach i filmikach.
--- Koniec cytatu ---
Dobre odniesienie do Elite Dangerous to znajomosc "minionych" odslon.
...400B ukladow slonecznych FUCK YEAHH
Soulscream:
--- Cytat: Colonel w Maj 16, 2014, 13:06:58 ---Dobre odniesienie do Elite Dangerous to znajomosc "minionych" odslon.
--- Koniec cytatu ---
Znam i kochałem ELITE II. Mineły dwie dekady, overhyped status: none.
Colonel:
--- Cytat: Soulscream w Maj 16, 2014, 13:18:40 ---Znam i kochałem ELITE II. Mineły dwie dekady, overhyped status: none.
--- Koniec cytatu ---
mam to samo...
pytanie czy nowe "Elyte" znowu da rade :}
Zgudi:
--- Cytat: Colonel w Maj 16, 2014, 13:06:58 ---Dobre odniesienie do Elite Dangerous to znajomosc "minionych" odslon.
--- Koniec cytatu ---
W SC otrzymamy DFM, który będzie miał co dokładnie 20km x 20km x 20km arenę. Nie da się więcej, bo Cryengine3 jest specyficznie zbudowany i na wiecej nie pozwoli. Zaznaczam, że to pudełko o szerokości 20km to nie grid, ograniczone jest ścianami. Twórcy na razie nie wiedzą jak przerobić Cryengine, żeby zapakować tam większą przestrzeń, ale mam nadzieję że się im uda. Tu w Elite widzę, że nie ma tego problemu. 400B gwiazd i przestrzeń tak duża, że trudno sobie to wyobrazić :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej