Forum Gry > Inne gry
Elite 4
[BU FU] Karas:
ooo tyle pary i zrobili z tego CSa w kosmosach, kiedys myslalem, ze byloby to fajne w eve. Ale pozniej sobie uswiadomilem, ze wtedy to juz totalnie zabiloby to jaki kolwiek sens roamowania.
Pynio:
Jest to zupełnie osobny moduł, wystarczy posłuchać komentarza na filmie :)
Walka jest na tyle satysfakcjonująca w E:D, że zrobili osobne instancje ze specjalnie przewidzianymi do tego mapami co by się pogonić wśród ton żelaza. Oczywiście, bez dobrego HOTAS nie podchodź.
Statki w tym module nie są statkami z modułu głównego, nie trzeba martwić się o ubezpieczenie lub stratę shipa.
System walki i sterowanie w E:D jest rozwiązane naprawdę wspaniale. Dla mnie szokiem było to, że po odpaleniu (jeszcze wtedy) bety, którą kupiłem wystarczyło podłączyć X-52 i natychmiast wszystko było ustawione tak jak powinno.
Może uda mi się dzisiaj odpalić to na jakąś godzinkę to nagram jakiś materiał i wrzucę na YT.
Soulscream:
Ciekawe czy x-45 jest obsługiwany przez win7,8 i 10 :o ?
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Październik 19, 2015, 10:56:35 ---Ciekawe czy x-45 jest obsługiwany przez win7,8 i 10 :o ?
--- Koniec cytatu ---
Jest, jeden z moich znajomych z wirtualnego dywizjonu lata na takim staruszku (na win7).
Soulscream:
O to super, mam x-45 od lat i nie widzę powodu by wymienić go na x-52.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej