Forum Gry > Inne gry

Elite 4

<< < (35/41) > >>

Zgudi:
Moja próba pogodzenia przysłowiowego Szakala z Pyniem zawsze kończy się tak samo. A ja lubię  bardzo oba projekty. No cóż.

Pynio:
No niestety jak pisałem, mnie w obecnej formie SC po prostu razi. To co zobaczyłem dwa dni temu woła z lekka o pomstę do nieba. Dla mnie nie wyjdzie to za 3 lata. Nie da się zrobić tak gigantycznego skoku w produkcji jaki jest potrzebny względem tego co obiecują, co jest i co pokazali.

Elite za to dąży konsekwentnie w swoich zamierzeniach, na dodatek jest tym czym Elite powinno być x lat temu po pieprwszej części.

Nawet to cholerne PVP bardziej mi odpowiada w Elite. Grałem w oba tytuły i wiem o czym piszę. Niestety, ale do SC przekonam się dopiero wtedy jak wydzadzą coś, co będzie realne i będzie działać. To co obecnie jest na rynku po takim czasie produkcji i z takim budżetem jest po prostu nie do przyjęcia.

Ten tytuł ma fundusze jak nie wiem... watch dogs, Assasin Creed czy cokolwiek, za czym stoją ogromne firmy jak UBI, EA i inne... proces produkcyjny tam to lata. Tutaj banda zapaleńców ma zrobić coś większego w ile? Bądźmy realistami...

Zgudi:
W pełni się z tobą zgadzam. Brabena pokazuje. Roberts prognozuje.

Jednak produkcja SC trwa ok. 2 lata, zaczęli jako tako coś robić w połowie lata 2013, więć jak dla mnie to zrozumiałe że potrzeba im jeszcze, 2 lub 3 lata na skończenie podstawowych obietnic. Ostatni pokaz umocnił mnie w przekonaniu, że jeszcze nie przegrali jak to wielu twierdzi. Teoretycznie teraz powinni przyspieszać z efektami, ale się zobaczy. Najpierw silnik, potem świat. Elite ma tą przewagę, że tworzone jest z więkrzymi lub mniejszymi przerwami ponad 10 lat. Mieli czas żeby zrobić silnik, teraz dodają zabawki.

Szakal:
@Pynio ale kurde jak nie neguje żadnej z tych gier. Dla mnie jest rybka co lepsze czy SC czy ED. Po prostu chodzi o to ze na wielu forach ludzie ciskają stolcem w jedna a drugiej obciągają i właśnie takiego czegoś nie kapuje. Czemu kurde czekając na SC nie można pograć w ED bez całego tego shitstormu ? . Wiej gier więcej zabawy. A kto kupił SC to kupił jego kasa jego problem jak się ew. sypnie projekt. Peace  :D

Pynio:
Szakalku hehehe, ale ja tak właśnie robię :) Po raz 10 piszę (i się powtarzam), że kibicuję. Nie robię burzy, tylko jestem MOCNO rozczarowany :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej