Forum Gry > Inne gry

Elite 4

<< < (30/41) > >>

Qlko1:
To już pisałem całkowicie odrywając się od tematu przejmowania kontroli nad systemem przez Sztosa i znajomych. Przeszukałem internet i nie ma nawet wzmianki o jakiejkolwiek aktywności większych flot. A pojawienie się takowych byłoby raczej logiczne. Przecież cała galaktyka nie może być pokojowo nastawiona  ;D

Kto wie, może przyjdzie to wraz z dalszym rozwojem. Noszę się z zamiarem wymiany komputera i zakupienia Elite, ale są to na tyle poważne pieniądze, że warto się najpierw dowiedzieć więcej o rozgrywce  :)

Zgudi:
Skoro jesteśmy w temacie pustki, widział już ktoś w tej grze potyczkę z udziałem co najmniej 10 graczy jednocześnie?

Z tego co mi wiadomo to potyczka 5 vs 5 byłaby takim rzadkim wyczynem jak bitwa 2k vs 2k w eve.

Pol Kent:

--- Cytat: qlko1 w Grudzień 30, 2014, 10:52:59 ---To już pisałem całkowicie odrywając się od tematu przejmowania kontroli nad systemem przez Sztosa i znajomych. Przeszukałem internet i nie ma nawet wzmianki o jakiejkolwiek aktywności większych flot. A pojawienie się takowych byłoby raczej logiczne. Przecież cała galaktyka nie może być pokojowo nastawiona  ;D

--- Koniec cytatu ---
Ty masz jednak problemy z myśleniem. :( Albo głupiego trolla próbujesz rozkręcić.
Jeszcze nie mam miesiąca jak gra wyszła a Ty marudzisz, że nie latają floty  po 1000 shipów ?!
Hmm...ile to czasu musiało minąć żeby w EVE takie floty latały ? Kilka lat ??

Qlko1:

--- Cytat: Pol Kent w Grudzień 30, 2014, 11:52:40 ---Ty masz jednak problemy z myśleniem. :( Albo głupiego trolla próbujesz rozkręcić.
Jeszcze nie mam miesiąca jak gra wyszła a Ty marudzisz, że nie latają floty  po 1000 shipów ?!

--- Koniec cytatu ---
Zdecydowanie nie mam problemów z myśleniem i nie próbuję rozkręcić głupiego trolla. Mówię o zapełnieniu tej pustki shipami NPC. Tak ogromnego świata, inaczej niż w EvE nie da się zapełnić graczami, więc jeśli ma żyć, to musi to być NPC. Póki co nie żyje i o tym cały czas rozmowa.

Zgudi:

--- Cytat: Pol Kent w Grudzień 30, 2014, 11:52:40 ---Ty masz jednak problemy z myśleniem. :( Albo głupiego trolla próbujesz rozkręcić.

--- Koniec cytatu ---
Bez przesady z tym 1000 shipów. Nie jestem zwolennikiem lag festów. Ale chętnie ujrzałbym chociaż małe kilkunastoosobowe gangi. Dlatego ponawiam pytanie. Widział, słyszał ktoś już o small scale PVP na tym poziomie liczebnym?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej