Forum Gry > Inne gry
Elite 4
Asag:
Kurde napaliłem się na tą grę tylko cena odstrasza. 50 euro to za dużo zwłaszcza że gra wymaga jeszcze dodania w cholerę contentu z tego co czytam. Na steam ma jej nie być, pieron wie po ile klucze będą chodzić w Polsce (o ile będą).
Zgudi:
--- Cytat: Asag w Grudzień 24, 2014, 11:55:58 ---Kurde napaliłem się na tą grę tylko cena odstrasza. 50 euro to za dużo zwłaszcza że gra wymaga jeszcze dodania w cholerę contentu z tego co czytam. Na steam ma jej nie być, pieron wie po ile klucze będą chodzić w Polsce (o ile będą).
--- Koniec cytatu ---
Najbardziej standardowa i najczęściej czytana gadka na forach internetowych. Tanio nie jest, ale twórcy kasy potrzebują, ponoć brakło budżetu na tryb offline. Jak dla mnie niech kosztuje 100 euro i niech kupują to wszyscy jak leci.
Dziw mnie bierze że CR kosi fanów SC wielokrotnie bardziej a oni nie narzekają tak jak fani ED. Ci drudzy chcą zwrotu bo nie wszystkie obietnice były dotrzymane na premierę ED, a ile obietnic nie spełnił CR? I narzekają? Cóż za paranoja. :)
Filip Bonn:
Nic nowego, jak świat stary zawsze byli równi i rowniejsi ;)
Goomich:
--- Cytat: Zgudi w Grudzień 24, 2014, 16:07:09 ---Najbardziej standardowa i najczęściej czytana gadka na forach internetowych. Tanio nie jest, ale twórcy kasy potrzebują, ponoć brakło budżetu na tryb offline. Jak dla mnie niech kosztuje 100 euro i niech kupują to wszyscy jak leci.
Dziw mnie bierze że CR kosi fanów SC wielokrotnie bardziej a oni nie narzekają tak jak fani ED. Ci drudzy chcą zwrotu bo nie wszystkie obietnice były dotrzymane na premierę ED, a ile obietnic nie spełnił CR? I narzekają? Cóż za paranoja. :)
--- Koniec cytatu ---
Cr nie obiecywal trybu offline.
Sc nie mial jeszcze premiery, wiec liczba niespelnionych obietnic oscyluje w okolicy zera.
Doom:
--- Cytuj ---Tanio nie jest, ale twórcy kasy potrzebują, ponoć brakło budżetu na tryb offline.
--- Koniec cytatu ---
To ciekawe z czego się wycofają bo nagle kasy zabrakło teraz jak ludzie którzy zapłacili bo miał być tryb offline zabrali swoją kase spowrotem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej