Eve Online > Dyskusje ogólne
Mała czystka CCP?
Doom:
Pytanie do osób czytających oficjalne forum czy mających podobne źródła.
Czy CCP nie pochwaliło się ostatnio jakimiś sukcesami w zwalczaniu botów?
W mojej bliskiej okolicy (Arzi, Kor -Azor) latało tego tałatajstwa tyle że chyba jak mało gdzie człowiek nie korzystał z lokala bo zanim się zorientował że w systemie jest ktoś jeszcze poza macro hulerami ten ktoś już atakował.
Sytuacja teraz - prawie całkowite wyludnienie systemów. Przez mniej więcej godzinę latałem po arzi i okolicach mając system dla siebie WTF?
Yakrum:
info zasłyszane na polishu :
podobno w zeszłym tygodniu ccp zbanowało około 2000 kont. o7
magni:
wreszcie :)
Oxylan:
I dobrze niech banuja ale nie boty tylko macro minerow,zreszta niech banuja wszystko,ekonomia bedzie zdrowsza,bo są tylko raporty a o działaniu ani widu aniu słychu,raz na jakis czas ludzie z ccp powinni zwiedzac paski,zwlaszcza lodowe te w empire wcale ich tak duzo nie ma,zreszta co tu zwiedzac gm ma panel i bajery ktore pozwalaja jednym kliknieciem skoczyc do systemu x i oblukac co sie dzieje.
kaleba:
Czym sie rozni macro miner od bota?? Dla mnie jedewn i drugi wykorzystuje oprogramowanie niebędące częścią gry do swoich celów i powinni je banować ostro.
Nie ma znaczenia czy kolo kopie miliony tryta na pasku czy zarabia iskii na bocie; jedno i drugie powienien być ban !! I miło słyszeć jeśli to prawda że są już "ofiary".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej