Eve Online > Gank Night PL
Gank Night 4.0
myst1q:
tutaj sie niezgodze
jak kazdy leci cruiser jakim mu sie podoba, to tak powinno byc jakies zalozenie czy CR (Close Range) czy LR (Long Range).
Doom:
założenie na dechach i cruzach z dupy było że okolice 20km (czyli disruptorowy ale poza zasięgiem większości webów i smartek), teraz jak dotąd nikt nie zmieniał tej dyspozycji...
Colonel:
Wybierajac statek w podanych klasach mysle ze kazdy powinien sugerowac sie tym:
:knuppel2: Szybkosc lokowania celu
:knuppel2: Jak najwiekszy volley damage
Fit jaki kto ma ochote, moze byc i oficerski jesli go stac...
Istotne jest aby fit popychal wymienione wartosci...
Poczekajmy jeszcze troche na wyniki ankiety...
Dodam tez ze tym razem dla top killera nagroda niespodzianka ^^
Deaell Portt:
A moze pojdziemy za moda i SB :-). Marzy mi sie taki gang 50 SB wycinajacy wszystko na swojej drodze. No i ze 2 dykty i 2-3 kumatych scoutow w cepach. Mniam, mniam. Na koniec wszyscy robia approach do fc i wyrzucaja pozostale bombki co zostaly :P.
Gregorius:
--- Cytat: Deaell Portt w Czerwiec 20, 2009, 10:01:47 ---A moze pojdziemy za moda i SB :-). Marzy mi sie taki gang 50 SB wycinajacy wszystko na swojej drodze. No i ze 2 dykty i 2-3 kumatych scoutow w cepach. Mniam, mniam. Na koniec wszyscy robia approach do fc i wyrzucaja pozostale bombki co zostaly :P.
--- Koniec cytatu ---
Daell.. zdajesz sobie sprawę z tego, że to będzie potworny overkill ^_^. Jestem za! Pytanie, ilu takich pilotów byśmy mogli zorganizować :)
Colonel -> ostatnie twoje zdanie o niespodziance spowoduje, że jedynym modułem na statku w medach będzie sensor booster >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej