Eve Online > Gank Night PL
Gank Night 4.0
Gregorius:
Doom, porzuć to, co bierzesz :P
Pierwsze primo : jeśli jakiś chętny kadet nie miałby kasy to z pewnością może poprosić o pomoc oficerów (z tym nigdy nie było problemu).
Drugie primo : NIC NIE TRACISZ - teraz bardzo łatwo można kupić cruza, którego jak ubezpieczysz, to praktycznie zerowa strata (tyle co fit).
Trzecie primo : Na evencie z deskami, ilu pojawiło się świeżych 1tygodniowych pilotów ? Nawet jakbyś to zrobił w shuttlach to nei wydaje mi się, żeby takie osoby się zjawiły (chyba, że chętni)
Czwarte primo : Co do upgrade'a klona - no k**** zdecydujcie się.. Tu nie, bo 1dniowy gracz nie wsiądzie w cruza, tam nie bo gracz ma upgrade klona za parę M. No i co z tego ? Ja też mam nietanie klony, dlatego staram się ratować jajo, jak nie - to trudno. Ale już kompletną bzdurą jest stwierdzenie, że gracz, który ma upgrade za kilka - kilkanaście M ISK nie ma na to kasy...
Sorki, ale od samego początku wiadomo, jaki jest cel GN -> wtopić a przy okazji pociągnąć masę innych neutrali za sobą. Ot co.
Gadanie o kasie w tym wypadku ni cholery do mnie nie trafia. Nie siedzę na kasie, sam też gówno zarabiam, ale nie będę płakać nad 2M ISK (bo to chyba do tego się sprowadzi po ubezpieczeniu i ficie t1). Dla mnie to nie są argumenty.
Xarthias:
W Akademii cruzy na GN chętni dostają od korpa, także o nas nie musisz się martwić Doom :)
A co do implantów... Jump clonów nie macie?
Voulture:
Mam 3 klony zapelnione implami, najslabszy to set +3 z kardwirami z tego co pamietam ;p
Doom:
Argumentacja dwustronna była żeby pokazać obie strony medalu, o clona się nie boję, bo już moja w tym głowa żeby przed GN siedzieć w niezadrutowanym / zadrutowanym na taką akcję właśnie. Odnośnie statków na event gdyby nasza młodzież chciała się tłuc, też prawdopodobnie nie było by problemu myślałem bardziej o tych którzy nie maja tak fajnie jak w akademii, ale to chyba złe forum :P tu raczej są albo dziadki, albo ci co są w po akademi tylko :P
A wracając do wyboru, statków dyskusja jaka toczyliśmy po tym jak nas roznieśli na GN3 zdaje sie stanęła na tym że winny jest wybór statków...
Nieważne, jak stanie tak będzie, zobaczymy co Col zarządzi
Jrkan:
Jak mają być cruzy t1, to dowolne, bez żadnego wybierania, że taki a nie inny. Jak będzie mnie ktoś zmuszał, żebym leciał kompletnie bezużytecznym i pozbawionym funu Augororem to tak jak poprzednio po prostu nie polecę i będzie jednego pilota mniej. Dajcie ludziom wolny wybór, trochę zareklamujcie, że każdy jest mile widziany w dowolnym cruzie z dowolnym ficie i zobaczycie, że sporo graczy przyleci.
GN to ma być fun, jak kogoś stać to niech leci cruzem chociaż by i za 50m, ale osoby w statkach za 4m są równie mile widziani, bo czym więcej osób tym większa zabawa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej