Eve Online > Gank Night PL

Gank Night 4.0

<< < (29/36) > >>

Goomich:

--- Cytat: Doom w Lipiec 03, 2009, 13:29:50 ---Wydaje mi się że goście którzy wczoraj nam usiłowali zepsuć dzień są skłonni do takiego ryzykanctwa. U nich fair play zaczyna się w tradycyjnym dla NC stylu xx do jednego -> walczą; 2 do jednego niechętnie opuszczają dock range, przy bardziej wyrównanym liczebnie starciu wrzucają cięższe jednostki niż przeciwnik, więc jest szansa na capitale, a bs chyba ma szanse bumpnąc takiego poza dock rang ;)

--- Koniec cytatu ---

Ach ludziu z Shocky, twój wpis o blobach i walce z przewazajacym liczbowo wrogiem jest śmieszny. Nie widzisz własnej śmieszności? Skwiercpur widzi.

BP, NMSP. :P

Doom:
Fakt jak ja podły ignorant i carebeer z highseca, mogę się wypowiadać o walkach z / w blobie ze wsparciem capitali. Kajam się i błagam o wybaczenie wszystkich true 00 mieszkańców. :2funny:

Loc0:
Eee tam zaraz flote bsow - Goonsi dd`neli pojedynczego kestrela Tri ;). Po prostu zle cele wybieracie :P.

Sammani:

--- Cytat: Loc0 w Lipiec 03, 2009, 17:56:30 ---Eee tam zaraz flote bsow - Goonsi dd`neli pojedynczego kestrela Tri ;). Po prostu zle cele wybieracie :P.

--- Koniec cytatu ---

poprostu nie maja jeszcze takiej renomy ;]

eliza_eli:
A tak się bawiliśmy  :gun2: :

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej