Eve Online > Gank Night PL
Gank Night 4.0
Crux:
Mam pytanie(nie chce mi się przeszukiwać całego topica GN 4 ): Jak z lossami? Widzę, że zostały wklejone te z poprzednich edycji, ale z wczoraj nie. Pewnie będę top losserem: 2 rupiecie, noobship i jajko :D
Auenarel:
http://kb.wataha.org/?a=kill_detail&kll_id=118
Ten Ibis przy koncowce listy mnie rozlozyl :2funny:
TTesla:
Najpierw kilka zastrzeżeń.
Osoby z Tri za dużo nie postrzelaly. Być może następnym razem wybrać teren który jest neutralny dla wszystkich uczestników?
Nie pełne squady, brak wszystkich boosterów...
Sokole, proszę następnym razem przestań notorycznie warpować całe skrzydło :buck2: dwa razy musiałem anulować warp i zostałem bez capa.
Poza tym, było git.
btw, ceny w tym całym orvell macie z kosmosu, rozumiem że voodoo tam wystawia ordery?
60 mil strat, jajo ocalalo O0
Doom:
--- Cytuj ---Być może następnym razem wybrać teren który jest neutralny dla wszystkich uczestników?
--- Koniec cytatu ---
Znajdź taki... Z dolotem umożliwiającym dotarcie na właściwy teren zabawy, a nie ekspresowy koniec wyprawy na disco capital campie w low
--- Cytuj ---Sokole, proszę następnym razem przestań notorycznie warpować całe skrzydło
--- Koniec cytatu ---
To akurat jest dobra opcja, nie wiem jak innym ale ja dzięki temu miałem mniejszy problem z nadążeniem za resztą bo zdażały mi się opóźnienia w ładowaniu grida
--- Cytuj --- Jak z lossami?
--- Koniec cytatu ---
Nie było przymusu wklejania, chcesz wklejasz nie to nie...
Ganiles:
Kilka uwag do zastrzezen:
--- Cytat: TTesla w Lipiec 03, 2009, 10:52:23 ---Najpierw kilka zastrzeżeń.
Osoby z Tri za dużo nie postrzelaly. Być może następnym razem wybrać teren który jest neutralny dla wszystkich uczestników?
Nie pełne squady, brak wszystkich boosterów...
--- Koniec cytatu ---
Najpierw porzucmy niewlasciwe zalozenie ze GN jest roamem. GN zgodnie z zalozeniami przyjetymi w 1 edycji jest luznym zgromadzeniem pilotow w okretach ktore nie musza "wymiatac" jak i moga posiadac najbardziej durne fity jakie wlasciciel jest w stanie wymyslic i na jakich strate go stac.
Co do + i - w przestrzeni....
W GN mile widziani sa wszyscy ktorzy chca poleciec. Mozna polatac z wrogami w 1 flocie. Jak i strzelac do wszystkiego co sie nawinie.
Brak jest mozliwosci wyboru terenu nie + dla wszystkich (no chyba ze polecimy na paski npc bic :))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej