Eve Online > Market
Ceny T3- przed patchupem
DaBlades:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 24, 2009, 10:53:00 ---Ile kosztuje HAC z porządnym fitem? 250-300 baniek? Mówię o takim bez oszczędzania, ale i bez przeginania.
Czy T3 będzie mógł być konkurencją dla HAC'a, jeśli będzie kosztował 750 milionów, czyli tyle co 3 HAC-e?
--- Koniec cytatu ---
Niestety w dzisiejszych czasach bardzo łatwo jest wpaść na większą grupę (nie chcę pisać bloba) i wtedy czy masz shipa za 200M czy za 2B nie ma w sumie różnicy. W dodatku latając T3 masz do "końca pleców" przyczepioną karteczkę PRIMARY
Ellaine:
Co czyni Cię doskonałym baitem :)
Doom:
te ceny (1,5b i 700m) to uwzględniają subsystemy? Bo jeśli tak to ciut tanio to wychodzi w porównaniu z moimi obliczeniami... no chyba że w pierwszym wypadku to cena na teraz
Ellaine:
Licze z subsystemami, przeciętną cenę. jest spora rozpiętość bo niektóre systemy mają rozpiętość cenową 50-400m (ostatnio jak patrzyłem). Myślę że skala rozbierzności w cenach subsystemów pozostanie, chyba że CCP coś schrzani przy boostowaniu dropów i rynek zostanie zalany milionami nadmiarowych BPC T3.
myst1q:
--- Cytat: dablades ---Niestety w dzisiejszych czasach bardzo łatwo jest wpaść na większą grupę (nie chcę pisać bloba) i wtedy czy masz shipa za 200M czy za 2B nie ma w sumie różnicy. W dodatku latając T3 masz do "końca pleców" przyczepioną karteczkę PRIMARY
--- Koniec cytatu ---
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1088165
[o tanku]:
Ciach. Brak związku z tematem. — Soth
:>
Nawigacja
Idź do wersji pełnej