Śmietnisko > Off Topic
Koty vs. psy
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Dormio w Czerwiec 16, 2009, 14:45:41 ---Bo pewnie kot Tomasha jest odmiany "garfield" ;)
--- Koniec cytatu ---
No nie do konca - potrafi nawet upolowac jakies latadla i sie nimi pozniej chwalic :P
Dormio:
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Czerwiec 16, 2009, 14:56:01 ---No nie do konca - potrafi nawet upolowac jakies latadla i sie nimi pozniej chwalic :P
--- Koniec cytatu ---
Pewnie brakuje mu paru kg by nie był w stanie, ale z wyglądu to wiele mu już nie brakuje (nie licząc kolorystyki).
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Gregorius w Czerwiec 16, 2009, 14:55:35 ---wiem, dlatego ich nie lubię. Hałaśliwe, rzuca się na wszystko i zamiata podłogę :P
--- Koniec cytatu ---
Moge to potwierdzic - tuz po liceum zarabialem na 1go kompa (bylo to jakies 19 lat temu) jako listonosz... i przy dostarczaniu jakiegos poleconego czy innej kasy, w pewnym mieszkaniu byla sobie suczka ratlerek... uslyszalem jazgot, potem zobaczylem to male to-to, i nagle to-to skoczylo, ugryzlo mnie w udo!, spadlo i ucieklo :diabeł:
Od tamtej pory ta rasa nie jest przeze mnie lubiana.
Terion:
Drace sie siersciuchy, wkurzajace na kazdym kroku to zlo. Sciersciuch jest na podobnym poziomie co komar.
Pies >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> siersciuch.
Z fajnych zwierzakow to sa jeszcze szczury/chomiki i inne gryzonie.
Jak ktos nie ma nic przeciw to tarantulka O0
[CBIRR] Soobocz:
Kocham koty :) za niezależność i łażenie własnymi ścieżkami :)
Pochwalę się dwoma moimi kocicami :)
Pozdro ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej