Śmietnisko > Off Topic

Koty vs. psy

<< < (6/33) > >>

KennethWolf:
Wilku masz rację to nie my mamy koty a one nas i łaskawie pozwalają nam sobie towarzyszyć  :2funny:
Lubie wszystkie zwierzęta (no może wszelkie owady, gady i płazy to na odległość) miałem w domu świnki morskie, papugi, jeże, srokę, psy i koty, i jednak najbardziej charakterem pasują mi koty.

CATfrcomCheshire:
Nie ma to jak posluchac, jak Wilk (z nomen omen Lamb Navy, w owczej skorze) rozmawia z Wolfem o tym, jak bardzo lubia koty. Panowie, czy naprawde myslicie, ze ktorykolwiek kot jest na tyle naiwny, zeby w to uwierzyc? Zaraz jeszcze powinien sie odezwac Alf, i bedziemy mieli tutaj piekne koleczko milosnikow kotow. Ja tam wam nie wierze, na takie numery to sie moze Babcia nabierze :P

Kot

Skeer:

--- Cytat: Gregorius w Czerwiec 16, 2009, 11:49:29 ---
Ratlerki, terrierki i inne gówienka to nie pieski, tylko mobilne szczotki do podłogi :P

--- Koniec cytatu ---

Erm.

Co jest nie tak z terrierami?  :P

Pyta posiadacz Westiego  :)

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 16, 2009, 12:06:10 ---To polecam rosyjskie niebieskie  :coolsmiley: jako posiadacze najmniejszej ilości alergenów wśród kociej braci ;)... w okresie największego linienia, nie odczuwa najmniejszego dyskomfortu.
--- Koniec cytatu ---

Co do tego wylazenia siersci, to jesli sie kota "prowadzi" poprawnie (patrz kot Xarth'a - pewnie wazy ze 2kg) to moze i tak, ale jesli sie na wszystko kotu pozwala (moj kot wazy prawie 8 ) to wszystko w domu jest szare od jego siersci :P - dlatego koty mieszkaja u dziadkow :D

Xarthias:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Czerwiec 16, 2009, 14:32:29 ---Co do tego wylazenia siersci, to jesli sie kota "prowadzi" poprawnie (patrz kot Xarth'a - pewnie wazy ze 2kg) to moze i tak, ale jesli sie na wszystko kotu pozwala (moj kot wazy prawie 8 ) to wszystko w domu jest szare od jego siersci :P - dlatego koty mieszkaja u dziadkow :D

--- Koniec cytatu ---
Waży 4kg, co jest normalną wagą dla jego rasy i płci :P a że ty rozpuszczasz swoje koty, to nie moja wina :P
Poza tym, mój kot jest dobrze wychowany i je tylko tyle, ile mu potrzeba, a nie ile mu się do michy wrzuci... Dba o linię  :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej