Śmietnisko > Off Topic
Koty vs. psy
Luisa:
--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 10, 2010, 13:24:45 ---Kto chce prześlicznego kocura?
Dostojny, przylepny, sympatyczny ok trzyletni kocurek znaleziony na Ursynowie. Szuka domu. Jest wykastrowany, odrobaczony, nauczony czystości - gotowy! Tel: 501 044 067; m.mikita@viva.org.pl
Z takim dostojeństwem na twarzy, każda wystawa w kategorii HCS (home cat short hair) jest jego :)
--- Koniec cytatu ---
Wygląd rzeczywiście prze :D
Xarthias:
--- Cytat: Xarthias w Luty 08, 2010, 12:04:06 ---A to moja pannica, Orinoko, trochę podrosła :P
--- Koniec cytatu ---
Się muszę znowu pochwalić :P
W minioną sobotę, na wystawie w Sopocie, Orinoko zdobyła tytuły najlepszego kota rosyjskiego niebieskiego (BIV), najlepszego kota kategorii III (koty krótkowłose) (BIS), najlepszej kotki wystawy oraz tytuł Best of Best II (BOB2) czyli drugi kot całej wystawy - przegrała tylko z niebieskim kocurem perskim, weteranem wystawowym i zdobywcą tytułu Super Kot 2009. Na wystawie było ponad 200 kotów, a ja dalej z szoku nie mogę wyjść.
Starakopara:
Xart, mimo, że jestem zaprzysięgłym wielbicielem psów ( nie mylić z funkcjonariuszami pewnej służby mundurowej :P ), to muszę przyznać, że twoja kotka jest naprawdę śliczna, żeby nie rzec " zjawiskowa " :)
Xeyo:
Temu veteranowi cos sie dziwnie z paszczy patrzy... chyba wkurze wlascicieli i wystaruje z moim dachowcem w zawodach! 8)
Khobba:
Twój kot przegrał z tym... buldogowatym czymś...?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej