Śmietnisko > Off Topic

Koty vs. psy

<< < (21/33) > >>

[CBIRR] Soobocz:
Xart ja chętnie się wybiorę na tą wystawę z małżonką. Tylko jak Ciebie poznam? Po kocie?  ;D ;)

Xarthias:
Dla ciekawskich, chcących sobie mnie na żywo obejrzeć ;) wrzucę w sobotę rano numer boxu (jak już go poznam ofkors, czyli około 9-9:30).

Eskel:
Tez moze wpadne, jakos zawsze przegapiam wszystkie kocie wystawy, moze teraz sie uda : )

wiem wiem, fotograf ze mnie zaden : P ale chyba najfajniejsza fotka jaka mi sie udalo rudzielcowi zrobic

Ulf Nitjsefni:
Sami kociarze widzę :D Mam 2 w domu w tym jeden śpi obok klawiatury właśnie. Rasowe - dachowiec polski popielaty ;D Psa z resztą też posiadam, omawianej tu rasy obronnej (owczarek niemiecki). Co do pozwoleń i/lub testów psychologicznych właścicieli to mam mieszane uczucia. Kolejny aspekt życia, który mieliby kontrolować urzędnicy. Trudno mi się na to zgodzić. Z drugiej strony rozumiem obawy ludzi pogryzionych. Często gęsto są sami sobie winni (w tym miejscu chciałem pozdrowić tego pana domokrążce, który myślał że te tabliczki na płocie i furtce do domu to taki żart...) i prowokują psa głupim zachowaniem - wyciąganie rąk w kierunku psa "...o jaki ładny pogłaszcze go...", szybkie nerwowe ruchy lub gestykulacja w kierunku właściciela psa, podniesiony głos. Uważam, dobrego rozwiązania w sprawie pozwoleń/badań właścicieli nigdy nie znajdziemy. Z jednej strony strach ludzi z drugiej prawa właścicieli psów. Ciężko to będzie pogodzić. Ktoś wspominał o "ziomach z osiedla" ze swoimi pitbullami. To już ekstrema. Tylko ciężko mi zrozumieć czemu za idiotyzm swojego właściciela ma odpowiadać zwierzę...

Pozdrawiam wszystkich właścicieli kotów i psów. Dla mnie ludzie, którzy kochają zwierzęta (różne!!) liczą się trochę bardziej ...

PS. Niniejszy post był przerywany przez kota, który uważa, że ma wyłączne prawa do mojej klawiatury >:D

devilsbirth:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Luty 08, 2010, 20:04:52 ---Często gęsto są sami sobie winni
--- Koniec cytatu ---
A często gęsto nie są, można się tak licytować do usranej śmierci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej