Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

O COVEN słów pare

<< < (10/17) > >>

Wilk:
Otwieram, gdzie trollować macie (kierunek: flame). Tu zakaz. Jak chcecie do czegoś stąd nawiązać na trollową modłę to też do flejmu.

Zapraszam do dyskusji.
Czujcie się ostrzeżeni.

Tooten:
Loco: Tamten topic jest sprzed prawie roku. Dużo się od tamtego czasu zmieniło (prawie wszystko). Może załóż nowy :)

Rogoo:

--- Cytat: Loc0 w Czerwiec 10, 2009, 19:05:04 ---Co o C0venie sadza ludzie:
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=836738

--- Koniec cytatu ---

CAOD. Najlepsze zrodlo informacji. Najlepszy intel.  O0 Zwlaszcza te wszystkie posty altow, czynia ten watek bardzo wiarygodnym. :)

Sir Falo:

--- Cytat: Zolthar w Czerwiec 10, 2009, 10:55:12 ---
Falo bardzo się mylisz tutaj.
Pomysł zrobienia C0VEN powstał w umysłach Rageziva, mnie, Bekocza i roofiego po tym jak lataliśmy sobie po Syndicate i sie okazało że fajnie jest. nazwe wymyślił ktoś z BUFU NoQ zapowiadało się dobrze do momentu właśnie wylotu do Venal.
A co do możliwości przelotu do Venal to nie rozumiem. PBN  dawno już tam mieszkał a do Syndicate przylecieliśmy właśnie z Venal i to było przepustką dla nowego ally bo byliśmy tam rezydentami a nie folkami :) więc chyba troszke ci sie fakty pomieszały falo.

--- Koniec cytatu ---

Hmm... No na pewno nie będę się sprzeczał, bo po prostu nie mam do tego podstaw. Piszę tyle ile wiem, a że zawsze najbliżej z Bekoczem byłem to też daje to o sobie znać. Dzięki za sprostowanie :)

Skwiercpur:
A opiszcie nam jak to bylo z c0venem i bufu. Skad ta milosc i dlaczego nazywaja was smieciarzami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej