Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

O COVEN słów pare

<< < (8/17) > >>

Tooten:
  Po co się teraz prać? Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr-  Gooni mają Delve, C0ven Esoterię, BoB- nic, wszyscy szczęśliwi. Historia to spisywanie wydarzeń, pisanie o tym, jak kiedyśtam ludzie patrzeli na jakieś wydarzenie, to o ile mnie pamięć nie myli, historiografia. I trochę nie pasuje do gry komputerowej.

Dormio:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Czerwiec 09, 2009, 21:09:47 ---Najlepszym przykładem, a zarazem najśmieszniejszym był list dyplomaty z MASS przetłumaczony przez Polaka, który z nimi latał. Najlepiej obrazuje to jeden z odcinków Lamb Drive Active (http://lfn.eve-on.net/inne/lamb_drive_active/images/LDA_arogancjac0ven.jpg).

--- Koniec cytatu ---
Miśki z MASS chyba generalnie nie przepadają/przepadali za Polakami, niecały rok wcześniej podobą akcję mieli z Ion Core, które wówczas walczyło w Stain o pocket z W-Q288. Jestem na 99% pewny, że tekst o arogancji dowództwa już wówczas padł pod naszym adresem (Yogos - jesteś w stanie gdzieś sprawdzić, czy tak było rzeczywiście ?).

Świetny tekst i warto by był przyklejony (chociaż pewnie przydałoby się go odpowiednio oczyścić z niepotrzebnych naleciałości).

Totalizator:
Nikt tu c0venu nie opluwa chyba że masz na myśli komentarze o tym jak faktycznie postrzega was reszta eve. Jesteście w stainwagonowym bloku gdzie nie gracie pierwszych skrzypiec i nie prowadzicie samodzielnej polityki bo nie bardzo macie jak. Macie troche stacji capsów i highendów, albo nie macie tytanów albo ich nie używacie, jesteście lepsi w roamach niż we flotach ale politycznie jesteście mniej więcej odpowiednikiem naszych sons of tangra, jakby podmienić 'polak' na 'bułgar' i 'stain empire' na 'pandemic legion'

Dormio:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Czerwiec 10, 2009, 17:33:20 ---Nikt tu c0venu nie opluwa chyba że masz na myśli komentarze o tym jak faktycznie postrzega was reszta eve. Jesteście w stainwagonowym bloku gdzie nie gracie pierwszych skrzypiec i nie prowadzicie samodzielnej polityki bo nie bardzo macie jak. Macie troche stacji capsów i highendów, albo nie macie tytanów albo ich nie używacie, jesteście lepsi w roamach niż we flotach ale politycznie jesteście mniej więcej odpowiednikiem naszych sons of tangra, jakby podmienić 'polak' na 'bułgar' i 'stain empire' na 'pandemic legion'

--- Koniec cytatu ---
Czy ja należę do reszty EVE ? IMHO tak, więc pls mów za siebie. Nieważne jakbyś się spinał, to możesz się jedynie wypowiadać w swoim lub imieniu tych, których reprezentujesz. Nie dałem i nie daję Ci prawa reprezentowania mnie więc pls wypowiadaj się jedynie w imieniu swoim i GS-u.
Tym bardziej, że dla mnie GS obecnie to tylko cień tego czym był kiedyś, w odróżnieniu od c0ven.

Wilk:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Czerwiec 10, 2009, 17:33:20 ---Nikt tu c0venu nie opluwa chyba że masz na myśli komentarze o tym jak faktycznie postrzega was reszta eve. Jesteście w stainwagonowym bloku gdzie nie gracie pierwszych skrzypiec i nie prowadzicie samodzielnej polityki bo nie bardzo macie jak. Macie troche stacji capsów i highendów, albo nie macie tytanów albo ich nie używacie, jesteście lepsi w roamach niż we flotach ale politycznie jesteście mniej więcej odpowiednikiem naszych sons of tangra, jakby podmienić 'polak' na 'bułgar' i 'stain empire' na 'pandemic legion'

--- Koniec cytatu ---

Bruce, tylko C0ven miewał we flotach walczących o c9n więcej pilotów, a nawet wiecęj BSów niż SE. Nie byliśmy przystawką dla SE, tylko równoprawnym partnerem, a w linii dyplomacji cały czas jest po drodze - w sumie niektóre decyzje wychodziły nawet z naszej inicjatywy. Nie wiem czy tak sprawy mają się między PL a SoT, ale tak jak opisałem wyglądają w Stain Wagonie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej