Eve Online > Dyskusje ogólne

Ceny PLEX-ów poszły w sufit

<< < (2/15) > >>

Xarthias:
Raczej chodzi o sprzedaż przez secure trade (to jeszcze działa, right?), czyli wystawia Ci ofertę na Twoje konto i musisz ją zaakceptować po zalogowaniu się do "My Account" na stronce eveo.

Rastlino:
Zakładasz temat tutaj piszesz na jaką postać (na której masz wystarczającą ilość isk'ów) i czekasz. Po pewnym czasie jeśli nikt ci nie zaoferuje nic możesz "bump'nąć" swój temat bo zleci ci w 1h na trzy strony tematów do tyłu a nikt tam już nie zagląda. Jak ktoś oferuje ci doładowanie w Account management po zalogowaniu, w kolumnie "Common Tasks" pojawi się czwarta opcja związana z tym że ktoś ci oferuje GTC, włazisz, widzisz cenę (upewnij się że za tyle chcesz, potrafią czasem zażądać więcej, a ludzie jak głupi, maszynowo zatwierdzają) i akceptujesz. Nie wiem czy przez gre da się również akceptować.

P.S. Czasem trzeba poczekać z 2min po tym jak na forum ktoś napisze że ci posłał, na pojawienie sie tej opcji w panelu.

Sammani:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 09, 2009, 10:49:25 ---Jak to się robi? Jestem na tym forum, załóżmy że dopiszę się do oferty, mam dostęp do Eve 24h/dobę. Człowiek wystawi mi kontrakt?

--- Koniec cytatu ---

Takie cos nie ma sensu musisz obserwowac forum i kanal others w grze i szukac okazji. Naprawde sie trafiaja. Jak gosc oferuje sprzedaz otwierasz convo lub szybko piszesz posta i on ci wysyla jak dostaniesz to poinformuje cie mail stosowny i tam bedzie link. Klikacz w ten link, logujesz (upewnij sie, ze jest to link od ccp a nie jakis syf i logowanie jest przez https) i tylko potwierdzasz lub odrzucasz. Warto sie spieszyc jak juz podesle bo popyt duzy i zmieniaja zdanie. Wiekszosc czasu to czekanie na okazje ja caly miesiac zagladam na to forum i kanal to wkoncu sie cos trafi. Jak juz pojawi sie sprzedawca to wszystko trwa chwilke. Mozesz pisac wtb topici i bumpowac, ale to ma sens tylko jak zostalo ci sporo czasu.

SokoleOko:
Raczej myślałem o czatowaniu na wątek "WTS".

Rabbitofdoom:
Kurs isk u gold sellerow tez ma spore znaczenie. Ludzie nie beda sprzedawac plexow jesli moga taniej kupic tyle samo isk na e bay czy innym kup isk teraz keyloger gratis.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej