Eve Online > Dyskusje ogólne
Ceny PLEX-ów poszły w sufit
Sammani:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 09, 2009, 11:00:50 ---Raczej myślałem o czatowaniu na wątek "WTS".
--- Koniec cytatu ---
To ci opisalem. Wieczory i weekendy to czas spadku cen
SokoleOko:
--- Cytat: Sammani w Czerwiec 09, 2009, 11:02:21 ---Wieczory i weekendy to czas spadku cen
--- Koniec cytatu ---
Wieczory EST? Czy CET/GMT?
[CBIRR] Soobocz:
Ceny PLEX-ów poszły w górę dlatego, że PLEX-ami można płacić za Fanfest 2009.
Zawisza:
Jak dla mnie spekulacyjnie ktoś skupuje Plexy żeby podbić ich cenę. Gwałtowny wzrost cen zaczął się ok. początku maja gdy nagle w kilku najpopularniejszych regionach ktoś wykupił wszystkie sell ordery. Dlatego ceny podskoczyły do prawie 400M. Dzisiejszy skok może być związany z wykupieniem dziś w nocy wszystkich sell orderów w Essence. Wczoraj wieczorem (jak w każdy inny dzień) była cała masa GTC a dziś rano nagle zero ofert. Nie wiem jak w innych regionach.
Doom:
Ceny plexów wściekle skoczyły w górę jeszcze zanim to info wyszło, też się zastanawiałem o co idzie, ale myslałem ze ma to jakis związek ze stagnacją walk na południu...
Sokół
Ja ostatnio czaiłem się pare dni na plex, kanał other trzeba kampić tak jak Samani pisał dość długo, forum jest lepsze, ludzie często wystawiają sell ordera typu "TC60 z xxx convo me online now" takie są najlepsze, bo jak złapiesz gościa online (zakładając ze cena odpowiada) masz juz prawie sfinalizowaną transakcję
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej