Eve Online > CR - Archiwum

Sojusz "Yarrr and Co" rekrutuje

<< < (9/11) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Okropniak w Listopad 21, 2010, 21:30:16 ---Piracki yarr nigdy nie byl, nigdy nie latal po low (jako calosc), nigdy nie pretendowal do miana "piratow" - ot paczka ludzi lubiacych latac razem i zabijac.
Nie wiem czy sie zmenilo to po moim odejsciu - ale przed tym faktem nigdy nie bylo mowy o piratce.
Chcecie zobaczyc jak wyglada piracka rekrutacja - Colonel i VooDoo wam wszystko objasni, razem z papuga i drewniana noga ;p
(sry za bump - ale smieszy mnie gdy ludzie przylepiaja etykietke bo Wiedza Lepiej niz ktos kto dany sojusz zakladal) ave.

--- Koniec cytatu ---

Podpisuję się pod kolegą...

Doom:
Te NRDS to ściema w zasadzie. Obowiązuje tylko w GW i chyba jeszcze jednym regionie, poza nimi wolna amerykanka

Elgrim:
Jeżeli chodzi o piratke to kolega po fachu Okro dobrze to okreslił.Yarr mial kilku piratow ale byly to osoby w wiekszości z rozpadu z KOZY w tym i ja :) oraz chimery.A co do NRDS tak obowiazuje on nasz allians tylko w GW i Molden heath,(pozostałości piratów w yarrr musza miec co robic :)

SokoleOko:
Z ciekawości (bo sam byłem w NRDS ally) - jakie jest uzasadnienie NRDS na konkretnym obszarze, ale NBSI poza nim?

W U'K było dokładnie odwrotnie - byliśmy NRDS wszędzie poza wyznaczoną strefą działań wojennych, która obejmowała Catch i Providence, gdzie właśnie byliśmy NBSI.

Elgrim:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 22, 2010, 12:56:40 ---Z ciekawości (bo sam byłem w NRDS ally) - jakie jest uzasadnienie NRDS na konkretnym obszarze, ale NBSI poza nim?

W U'K było dokładnie odwrotnie - byliśmy NRDS wszędzie poza wyznaczoną strefą działań wojennych, która obejmowała Catch i Providence, gdzie właśnie byliśmy NBSI.

--- Koniec cytatu ---

Uzasadnienie jest takie
Chcąc operowac w tym regionie z Republic alliance musielismy sie zgodzic na ich warunek nrds w Gw.My osobiscie nie mamy z tego profitów.Maja je pewnie Repubilc alliance które sa tam najwieksza siłą i lataja w tym systemie nrds przez dluższy czas.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej