Eve Online > CR - Archiwum
Sojusz "Yarrr and Co" rekrutuje
Elgrim:
Witam.
W ostatnim czasie w Yarrze było troche zmian,począwszy od zmiany leadershipu po przeprowadzke alliansu.
Yarrr & Co wrociło do regionu w którym zaczynaliśmy i gdzie czujemy sie dobrze czyli Great wildlans.
Na chwile obecna współpracujemy z Republic Alliance oraz mniejszymi korporacjami które które są razem z nami w bloku NRDS w GW.
Zapraszamy korporacje które chciały by zączać wspołprace w npc 0.0 oraz systemie nrds, do naszego alliansu.
Jeszcze link do aktualnego Kb sojuszu http://yarrr.killmail.org/
Ronin:
moment moment moment... czy ja dobrze rozumiem? Piracki z zalozenia alliance prowadzi polityke NRDS!?!??!? HRHRHRHRHRHRHRHRHRHAHAHAHAHAHAHAHAH :) dobre dobre :) GL!
Ellaine:
Ha, bo NRDS to prawdziwy hardcore mode w Eve :)
Okropniak:
Piracki yarr nigdy nie byl, nigdy nie latal po low (jako calosc), nigdy nie pretendowal do miana "piratow" - ot paczka ludzi lubiacych latac razem i zabijac.
Nie wiem czy sie zmenilo to po moim odejsciu - ale przed tym faktem nigdy nie bylo mowy o piratce.
Chcecie zobaczyc jak wyglada piracka rekrutacja - Colonel i VooDoo wam wszystko objasni, razem z papuga i drewniana noga ;p
(sry za bump - ale smieszy mnie gdy ludzie przylepiaja etykietke bo Wiedza Lepiej niz ktos kto dany sojusz zakladal) ave.
Gregorius:
Niemożliwe!! VooDoo nie może mieć papugi!! Może ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej