Eve Online > CR - Archiwum

Sojusz "Yarrr and Co" rekrutuje

<< < (5/11) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Val Heru w Sierpień 11, 2009, 17:15:27 ---no to drama bomb blisko  ;D

to bedzie bolalo, lepiej pozostac po ciemnej stronie mocy

--- Koniec cytatu ---

Czy ja wiem? Low-secowe corpy i tak nam w 0.0 nie pomagały censored, a ci którzy zostali sa juz oswojeni z tutejszymi realiami :coolsmiley:. Potrzeba nam tylko "moar firepowah!!!" i jeszcze będzie Yarrr hotdropić dredami co popadnie :knuppel2:

eX:
CTA uber alles ;)

No ale powodzenia w podbojach null.

Okropniak:

--- Cytat: eX w Sierpień 11, 2009, 18:25:34 ---CTA uber alles ;)

No ale powodzenia w podbojach null.

--- Koniec cytatu ---

Dzięki za wsparcie :)
ale CTA nie mialo i nie będzie miało tutaj prawa bytu. Latamy ciezkimi shipami, latamy w cloaku, jak nas fantazja poniesie to i fretami t1 - ale jak za zacznie sie przymuszanie to skonczy sie caly sojusz, 3/4 ludzi po prostu odejdzie bo tu same takie wlasnie niepokorne dusze siedza, co dosyc maja CTA, latania w jednakowych shipach wielkimi blobami. Latamy po swojemu - i nie zgorzej nam to zreszta wychodzi. :)

JimmyBrownie:
No to fajno - CTA i zamordyzm śmierdzi ;) Tylko ciekawe co zrobi wasze wkurzone niską frekwencja dowództwo kiedy ludzie zaczną marudzić że nie maja na shipy/tc/whatever i zaczną kerbirzyc zamiast latać na akcje  o7 niemniej jednak, życzę powodzenia :)

nie robiąc już offtopa - friendly bump ;)

Rabbitofdoom:
Jak narazie zyjemy w npc 0.0 wiec raczej nam to nie grozi bo wykurzyc sie nas nie da. O ile wiem aktualnie prowadzone sa rozmowy z kilkoma korporacjami(nie tylko polskimi) w celu sciagniecia ich do Yarr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej