Eve Online > CR - Archiwum
Sojusz "Yarrr and Co" rekrutuje
Ptysiu:
--- Cytat: Val Heru w Sierpień 11, 2009, 17:15:27 ---no to drama bomb blisko ;D
to bedzie bolalo, lepiej pozostac po ciemnej stronie mocy
--- Koniec cytatu ---
Czy ja wiem? Low-secowe corpy i tak nam w 0.0 nie pomagały censored, a ci którzy zostali sa juz oswojeni z tutejszymi realiami :coolsmiley:. Potrzeba nam tylko "moar firepowah!!!" i jeszcze będzie Yarrr hotdropić dredami co popadnie :knuppel2:
eX:
CTA uber alles ;)
No ale powodzenia w podbojach null.
Okropniak:
--- Cytat: eX w Sierpień 11, 2009, 18:25:34 ---CTA uber alles ;)
No ale powodzenia w podbojach null.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za wsparcie :)
ale CTA nie mialo i nie będzie miało tutaj prawa bytu. Latamy ciezkimi shipami, latamy w cloaku, jak nas fantazja poniesie to i fretami t1 - ale jak za zacznie sie przymuszanie to skonczy sie caly sojusz, 3/4 ludzi po prostu odejdzie bo tu same takie wlasnie niepokorne dusze siedza, co dosyc maja CTA, latania w jednakowych shipach wielkimi blobami. Latamy po swojemu - i nie zgorzej nam to zreszta wychodzi. :)
JimmyBrownie:
No to fajno - CTA i zamordyzm śmierdzi ;) Tylko ciekawe co zrobi wasze wkurzone niską frekwencja dowództwo kiedy ludzie zaczną marudzić że nie maja na shipy/tc/whatever i zaczną kerbirzyc zamiast latać na akcje o7 niemniej jednak, życzę powodzenia :)
nie robiąc już offtopa - friendly bump ;)
Rabbitofdoom:
Jak narazie zyjemy w npc 0.0 wiec raczej nam to nie grozi bo wykurzyc sie nas nie da. O ile wiem aktualnie prowadzone sa rozmowy z kilkoma korporacjami(nie tylko polskimi) w celu sciagniecia ich do Yarr.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej