Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zmiany, zmiany, zmiany - IRON, NC - Pure Blind

<< < (18/27) > >>

gosti:
Kurde, nie chce mi sie cytowac bo pijany jestem wiec i tak zle podkleje ;]

Wiec tak masowo odpowiem Rogoo.

WIem, ze wybrali nas poniewaz bylismy najlatwiejszym celem. Teren ten zostal dopiero co przejety, nie mielismy jeszsze nawet. Dalismy Wam czas - chodzi o to, ze drugi atakowany ma zawsze wiecej czasu na obrone, niz ten pierwszy. Gdyby MM zostalo... zeszta sam wiesz, gdybanie.

Przejmowanie PB nie mialo jak wygladac, skoro zostalo u nas 5 corpow z laczna iloscia 500 postaci (nie pilotow, postaci).

Co do pkt. 5 to chodzilo mi, ze pojedynczy sojusz nic nie moze w tej grze. Owszem, z polnocy jestescie wraz z razorem/tcf najsilniejsi, ale w pojedynke byscie tych posow Tri nie rozjechali tak latwo.

--- Cytuj ---Na jakiej podstawie zyczylbys sobie takiego traktowania ? Na podstawie liczebnosci waszego sojuszu ? A moze na podstawie waszej cap floty albo liczebnosci flot, ktore byliscie w stanie wystawic ?
--- Koniec cytatu ---

Przed Maxem IRON byl powiedzmy na rowni z MM czy RZR. Floty >100 osob wystawialismy spokojnie. Niestety niektore corpy zrobily emo-rage quita po utracie paru pixeli i reszta zostala na lodzie. Nie wiem, moze niektorzy mieli w pamieci steamroll MC na polnocy, jak to zmietli DUSK oraz Razora. Razor wtedy sam nie zostal. Sojusznicy im pomogli (w tym NoQ :p). Byc moze liczylismy na to samo, trudno powiedziec. Niestety od nas niektorzy woleli isc na latwizne i sobie pojsc w cholere.

--- Cytuj ---Ja rozumiem, ze tak dziala ludzka psychika - ludzie na krytyke reaguja postawa obronna i podswiadomie uznaja, ze osoba krytykujaca uwaza sama siebie za pozbawiona wad (czy tez w tym przypadku swoj sojusz). Bylem w BRUCE, byl to sojusz totalnie z konca plecow wziety, z beznadziejnym dowodztwem i slabiutkimi FC. Tak ciezko sie przyznac ? ;)
--- Koniec cytatu ---

Ciezko, poniewaz IRON na poczatku gdy do niego przychodzilem byl naprawde ladnie zorganizowany. Na poczatku Maxa tez dawalismy rade. Pozniej sie ludzie rozeszli, ale wydawalo sie ze da sie wyprostowac. Jednak niedawno znowu sie zesralo i jestesmy gdzie jestesmy. Niestety, obecny IRON jest przecietny.

Loc0:
Taaa na Centrali za duzo poblazania. Osoby spamujace o Totenie/ BuFu/ C0venie dostaly warny- GL&HF wraca stary Loc0  :D
ps Gheh tylu tu ludzi odwolujacych sie do YNTELIGENCYJIII a nazwy topicu nie umiecie przeczytac?

Sir Falo:
Taki mały update, IRON w tej chwili stracił kolejnych kilka korporacji i ilość pilotów spadła z 1500 do 500. Na szczęście mamy w nowym miejscu też inną, duża korporację z IRON więc będzie przyjemnie :)

Siewca Titum:
Boję się pomyśleć ile teraz Atlas wystawia capsli z supportem  ^^

gosti:

--- Cytat: Sir Falo w Czerwiec 10, 2009, 09:11:54 ---Na szczęście mamy w nowym miejscu też inną, duża korporację z IRON więc będzie przyjemnie :)

--- Koniec cytatu ---

A do Aggresion poszedl Meltdown (co mnie nad wyraz wkur... ze bede mial do nich plusa) oraz najprawdopodobniej pojdzie jeszcze Arkons of Myth.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej