Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zmiany, zmiany, zmiany - IRON, NC - Pure Blind

<< < (16/27) > >>

Sir Falo:
Nie wiem, zobaczymy. Nigdy nie uważałem, że GBC są jakoś gorsi od NC poza manifestacją, złudną do tego, swojej wielkości i "mojej racji", która zawsze mnie doprowadzała do niemałej nieraz złości.
Racja, można na NC narzekać za to co napisałem wcześniej. Dla wyjaśnienia, IRON moim zdaniem nie cierpi za tragicznych liderów, ale bardziej na brak poczucia jedności jakiejś. Uważam, że po takiej dużej stracjei jaka była w Dek, IRON dobrze sobie poradził z odbudową. Ale brakowało zaangażowania ludzi w tym wszystkim, a z tym nie wiem jak sobie poradzić. Nawet były organizowane konkursy dla najlepszego PVP w danym miesiącu - średnio pomagało. Dla mnie, "coś" jest/było nie tak. I pomimo tego, że szkoda mi odchodzić, najpierw jest dla mnie korp, potem alliance.

Rogoo:

--- Cytat: Sir Falo w Czerwiec 05, 2009, 23:42:45 ---Co pozostaje, skoro NC potraktowało IRONa jak stojący murek, który można przesunąć, zburzyć

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Aeon Horax w Czerwiec 05, 2009, 22:12:08 ---Przyjaciele odwrocili sie plecami z reszta nie pierwszy raz. Pozostanie na polnocy rowna sie raczej wchlonieciu przez mocniejsze ally NC.

--- Koniec cytatu ---

Podobaja mi sie te historie o tym jak to NC wydymalo IRONa. To ogolnie chyba moj ulubiony motyw na Centrali jest. ;)

Oczywiscie wszyscy sa winni, tylko nie wasze dowodztwo i wasi czlonkowie.

Wiec po kolei:

1) MAX - kretynska taktyka "na przeczekanie" byla waszym wymyslem i obrona dowodzili wasi FC. Mientolenie, ze nikt wam nie pomagal jest dosc smieszne.

2) Po Maxie dostaliscie (od MM) wiecej high endow, aby umozliwic wam odbudowe. 2 x mniej ludzi a mimo to wiecej high endow. Czyste chamstwo.

3) TCF dostalo Deklein poniewaz byl to po prostu o wiele bardziej wartosciowy sojusznik od was.

4) Na poludnie nie polecieliscie, poniewaz jak bylismy w Catch to nie udalo wam sie tam wybrac przez bity miesiac, podczas gdy reszta juz tam byla. Z tego powodu zostaliscie olani przy ustawianiu standingow na Delve war.

5) Na polnocy rowniez nie byliscie przydatni, poniewaz koniec koncow, musielismy przyleciec z poludnia z blobem aby ratowac wasze high endy. Rzeczywiscie, kolejny policzek dla was. A na tych high endach nawet faction towerow nie potrafiliscie postawic.

6) To jest EvE a nie hello kitty online. Rycerska dobroc musi sie kiedys skonczyc bo ile mozna ?

Wiec moze jednak nalezaloby zwrocic sie w strone wlasnego dowodztwa i ogolnego zapalu do walki waszych pilotow niz szukac winy u reszty NC ?

Jaki to straszny wrog was najechal uniemozliwiajac odbudowe ? Chlopaki z NPC 0.0 ? Przy polnocnej napliscie, wystarczylo 2ch dobrych FC i odrobina kooperacji z reszta sojuszy kiszacych na polnocy.

Czekam na flejma. ;)

gosti:
Lol Rogoo. Dobra, skoro tak chcesz to ok.

1) Tutaj nie wiem czyj to byl wymysl, wiec nie bede sie spieral. Wiem jedynie ze dalismy Wam duzo czasu na fortyfikacje Tribute. Zaprzeczysz?

2) Wrong. Moony dostalismy 3 miechy po przejeciu PB. Po tym jak "RZR i MM musza swoje koszty odbicia deklein/pb/fade pokryc". Czyt. RZR odkupic 3 MSy i Tytana wtopionego inteligentnie inaczej w Branch, a MM zbudowac sobie nowe outposty.

3) Czyli sprzedaliscie dupe za wieksza ilosc capsow/bsow/whatever.

4) W Curse (jakim znowu catch?chyba przespalem ten etap) byliscie od stycznia. My dostalismy swoje r64 w lutym/marcu. Wiec sie domysl dlaczego zostalismy na polnocy. Pewnie nie wiesz, ale pierwsze ironowe towery w Pure Blind byly stawiane na kreche. Tak, tyle nam zostalo po Maxie.
Jak juz sie nieco pozbieralismy, to nie bylo standow na poludniu.

5) No, Wy za to bardzo przydatni byscie byli przydatni, gdyby nie pomoc innych ally z NC.

6) Wiem. Ale nam nie chodzilo o jakas rycerska pomoc pomimo wszystkiego. Nam bardziej chodzilo o traktowanie jak rowny rownego, a nie 10 threadow na CAOD za plecami pisanych przez alty MH/G-fed/WI.

Nie mowie, ze IRON znowu dostal po jajach z winy kogos innego niz swojej wlasnej, ale oczernianie IRONa gdy sie gowno wie jest nie na miejscu. Tak samo wystrzeliwanie siebie samego na orbity zajebistosci poprzez naginanie faktow.

Tooten:
  A tak w NC, trochę na wschód od Pure Blind, Solar Fleet uderzyło na Wildly Inapropriate, wrzuciło 30 capsów, 3 tytki, i urządziło rzeź swojej flocie. Dzięki temu potrójnemu DD towery WI zostały pozbawione zagrożenia ze strony wrogiej konwencjonalnej floty i wybronione.

Loc0:
@Sir Falo - "Dla tych, którzy jeszcze byli w Huzzah, bycie na + z AAA jest dosłownie ciosem w pysk bez możliwości obrony. Terion, może nawet zrezgynuje z latania w EVE, ale zobaczymy. Ja mam wielki dylemat - dla mnie od ponad 5 lat zawsze BoB i spółka byl "ten zly i niedobry".

Hah wszystko przez zle nastawienie do gry ^^. Liczy sie fun (czyli ally, ktory potrafi ci go w jakiejs mierze zapewnic) a nie to kto ci sie w over wyswietla. To ze kiedys miales na minus boba, -a- a teraz bedzie "+" pozostaje w sferze ideologii :D. FUN jest ze strzelania (choc jest kilka ally w ktorych nie chcialbym sie znalezc   >:D).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej