Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zmiany, zmiany, zmiany - IRON, NC - Pure Blind

<< < (6/27) > >>

gosti:

--- Cytat: Rogoo w Czerwiec 05, 2009, 01:38:18 ---Iron mial wiecej high endow od Morsus Mihi. Normalnie tacy bylismy dla was okropni.

--- Koniec cytatu ---

Dobry teren, to nie tylko high endy.

--- Cytat: Skwiercpur w Czerwiec 05, 2009, 02:11:57 ---Nie da sie ukryc ze Iron byl juz od dawna niesamodzielny. Wreczane mu byly srodki dzieki ktorym inny sojusz, przy nie-sparalizowanym dowodztwie moglby wyciagnac na prosta, ale nie byl w stanie tego wykorzystac.

--- Koniec cytatu ---

Nie byl samodzielny, jak 99% sojuszy 0.0 w tej grze. Przynajmniej jesli chodzi o trzymanie wiekszego terenu.
I uwierz mi, zaden sojusz nie bylby w pelni samodzielny po kopie w jaja jakim byl Max dla IRON. Gdyby Max zaczal sie od Tribute, byloby zupelnie inaczej i dla IRON, i dla MM.

Inna sprawa, ze owczesne (po odejsciu 4 corpow po utracie Deklein) dowodztwo tez sie nie popisalo. Naprzyjmowali corpow z dupy zeby nazbierac ludzi. Glupota... i glowny powod mysli o odejsciu Exterminatusa.

--- Cytat: Skwiercpur w Czerwiec 05, 2009, 02:11:57 ---Iron to byl chory sojusz, z chorym dowodztwem.

--- Koniec cytatu ---

Chory sojusz? Nie wiem.
Co do chorego dowodztwa to prawda. Byla swieza krew, byly swieze plany, ale we wszystko musial sie wje... stary pierdziel, ktoremu nie spodobalo sie... zdjecie NRDS z low seca  :o  Gdybyscie widzieli ta drame na forum, lol.

Aha, B0MB czesciowo zmienia front, w sensie opuszcza NC. I o ile dalej kibicuje NC w konflikcie z GBC, to zostawiam sobie pare statkow w Pure Blind zeby powk... polnocnych kerbirow  ;D

ps. post pewnie nieco chaotyczny, no ale spiesze sie do pracy. Ja pier... juz 7.40

Kombat:
A gdzie idzie exterminatus? (chyba możecie już uchylić rąbka tajemnicy ;) )

Rogoo:

--- Cytat: gosti w Czerwiec 05, 2009, 07:37:28 ---Dobry teren, to nie tylko high endy.

--- Koniec cytatu ---

Zabawa w sojusz polega na zdobyciu jak najwiekszej ilosci high endow. Teren nie ma az tak wielkiego znaczenia. Wiadomo, ze Delve > Pure Blind czy Tribute. True sec tez sie liczy, ale w skali macro wszystko jednak sprowadza sie do R64 i tech moonow.

Wasz 1300 osobowy sojusz mial wiecej high endow niz nasz 2600 osobowy (tzn 860 osobowy ale liczymy alty) mimo to dalej narzekaliscie, ze NC was wydymalo.

--- Cytuj ---Gdyby Max zaczal sie od Tribute, byloby zupelnie inaczej i dla IRON, i dla MM.

--- Koniec cytatu ---

Smiem twierdzic, ze nie byloby inaczej ale to tylko 'theorycrafting' wiec darujmy sobie.

--- Cytuj ---Aha, B0MB czesciowo zmienia front, w sensie opuszcza NC. I o ile dalej kibicuje NC w konflikcie z GBC, to zostawiam sobie pare statkow w Pure Blind zeby powk... polnocnych kerbirow  ;D

--- Koniec cytatu ---

Tzn, bedziecie teraz niebiescy dla BoBa czy jak ? :) I co na to Terion ?  :o

Pimpeck:

--- Cytat: Scaryman w Czerwiec 04, 2009, 22:02:08 ---o tym samym pomyślałem ;)
ale imo atlas dla nich 100% lepszy niż ZA czy KIA

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy Bobby A. ma skleroze ale nie sadze i na pewno pamieta co zrobil IRON rok temu jak GS klepalo Smashkila z Atlasem wiec nie podejrzewam, ze bedzie tak zdesperowany zeby brac kogos kto sie kiedys wypial na wczesniej zawarty pakt.
Ofc. moze sie nie znam  :-\

gosti:
Rogoo - narzekania, ze NC nas wydymalo byly glownie od zwyklych pilotow, ktorzy zarabiali na pew pew poprzez klepanie ratow/mining. Po soczystych ratach w Deklein przyszly gowniane w Pure Blind. Zanim piloci ujrzeli reimbursy shipow po fleet opach minelo prawie pol roku. 
Dlaczego tak dlugo? IRON po Max byl goly i wesoly. Najpierw za ISK z high endow musial uzupelnic POSy, kupic nowe dready (po zajeciu Pure Blind mielismy kilkanascie sztuk lol) itp, a to trwalo. Zwlaszcza ze kasa z high endow zaczela wplywac po 3 miesiacach dopiero.
Niestety przyjecie jakichs Funkastilicow czy innych EDFow skonczylo sie jak skonczylo lol. I gdy juz finansowo moglo byc ok, pojawily sie inne, tym razem wewnetrzne sprawy.

--- Cytat: Rogoo w Czerwiec 05, 2009, 08:13:22 ---Tzn, bedziecie teraz niebiescy dla BoBa czy jak ? :) I co na to Terion ?  :o

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy bedziemy miec plusa czy minusa do Boba. Wiem jedynie, ze ow sojusz nie dziala w Delve obecnie.

--- Cytat: Pimpeck w Czerwiec 05, 2009, 08:14:29 ---Bobby A. ma skleroze

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej