Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Zmiany, zmiany, zmiany - IRON, NC - Pure Blind
Loc0:
Terion ma specyficzne podejscie, ale jest to jego styl wiec prosze to uszanowac i nie rozkrecac flejma na sile. Jesli kogos jeszcze ciekawia losy Teriona to zalozcie chlopakowi osobny watek lub slijcie pmki.
Terion:
Nerxes - moze i szalona, ale moja wlasna ;] Jesli BoB, a w tej chwili Kenny zdechnie to zapala mi sie lampka mission complete. Tylko tu jest drobny szczegol, ktorego w swej niezmierzonej madrosci nie przewidzialem. Niech ktos mi obiektywnie powie kiedy mozna uznac, ze dany ally jest rozbity ;] Pewne osoby tluka mi do lba, ze Boba juz nie ma. Pomijajac fakt rozwiazania, Kenny starcil teren, starcil pewnie sporo morale i sojusznikow.
Prawda jest taka, ze w eve nie da sie przeciwnika wyniszczyc kompletnie (a szkoda). Zawsze moze zostawic sobie 10 altow i trzymac je w empire i ally jest wieczny. Mozna zorganizowac nowy ally z inna nazwa.
W kazdym razie jesli sojusz kierowany przez Molle'a praktycznie przestanie egzystowac ja traktuje dana chwile jako reset standingow do jakichkolwiek powerblockow w eve. Do pewnych corpow/ally moge miec jakies sympatie/antypatie. Jednak nie bede widzial przeszkody w strzelaniu czy to do bylego bloku GBC czy do NC. Choc w sumie to najchetniej nastepnych w celowniku widzialbym ruskich - jakich ? Najlepiej wszytskich mozliwych, szkoda, ze o ile okaze sie, ze wroce do gry to z ktorymis bede splusowany. Co do wypominania dawnych wypowiedzi - kazdy ma do niego prawo. Jesli sie cos pisze/mowi to ponosi sie tego konsekwencje.
(edit - w czasie pisania tego posta pojawil sie sluszny post Loc0 - wiec mozna wrocic do wlasciwego tematu jakim byly zmiany na polnocy powiazane z IRONem, a nie moja osoba ;P)
Voulture:
Szczerze mowiac watpie by sie kenzoku rozwiazalo. te korporacje, no moze procz finfleeta lartaja ze soba juz ladnych pare lat. Wyobrazasz sobie np nerx by ptf sie odlaczylo od c0venow? :P Raczej spodziewam sie zagadywania do wiekszych sil na mapie tych z + o jakis wspolny atak i ekspresowe wywalczenie sobie dwoch, trzech konstelacji na odnowienie sil. Ja bym na miejscu RA, Kraftwwrkow czy Scorched earth lepiej dostawial posy. Zreszta, dziwie sie, ze nie zrobili tego juz dawno.
Noq nie bylo znowu tak dlugo w ironie, to nie sa te same znajomosci i ten sam poziom wspolpracy. Przede wszystkim to oni mysleli pewnie o zgrywaniu sie w samej korporacji po polaczeniu w Exterminatus. Nie dziwie sie wiec zbytnio, ze zmienili barwy sojuszowe gdy mieli do tego rozsadna okazje. W tej grze zawsze powinno stawiac sie znajomych i swoja wlasna korporacje nad polityke / sojusz / przekonania. To ma byc gra mmo i licza sie ludzie z ktorymi sie stzrela, gra i gada a nie kolor znaczka 3 regiony dalej.
Sammani:
--- Cytat: Voulture w Czerwiec 14, 2009, 20:23:41 ---Ja bym na miejscu RA, Kraftwwrkow czy Scorched earth lepiej dostawial posy. Zreszta, dziwie sie, ze nie zrobili tego juz dawno.
--- Koniec cytatu ---
obstawiam to samo ;).
Nerxes:
LOL no dobra offtopujemy.. najwyzej admin przestrzeli mi kolano :P
Sa dwa wyjscia... albo BOB poleci strzelac kogos innego by zdobyc troche terenu i jakies moony... albo zawiesza kenzoku i przylacza sie do AAA na jakis czas by jak juz wielki napland GS & ska. sie rozwiazal wylkesc spod kamienia i zaatakowac :) wszystko zalezy od morale i od tego jak duzo jeszcze te chlopaki sa wstanie zdzierzyc :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej