Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Dyskusja o raportach (było Bufu Story).
Rogoo:
--- Cytat: Scaryman w Czerwiec 04, 2009, 09:14:15 ---to jest nasz wątek, w którym przedstawiamy sobie nasz styl zabawy w EVE, bardzo prosiłbym o powstrzymanie sie od takich bezsensownych postów jak wyzej Rogoo strzelił w swoim starym stylu - "nie walczycie o sov to geba na kłodke"
--- Koniec cytatu ---
Po prostu nie podoba mi sie pogardliwy styl tych raportow, mkay ? Nie czytam ich bo po dwoch zdaniach widac, ze nie ma po co bo jest to jak zwykle "jestesmy l33t pvp hurf blurf, bedziemy mordowac wszystkich lamusow".
Napisalem bardzo grzecznie i kulturalnie jedna uwage a jednak musiales odpisac klasycznym "ale i tak jestescie do pupy".
--- Cytuj ---Założ sobie własny topic- morsus przez ostatie 3 dni postawil 17 posów i dostawi jeszcze 4 (ha! jesteśmy uber posowcy! wprawdzie ciamajdy z nas okrutne ale posy i dready humor nam poprawiają :2funny:).
--- Koniec cytatu ---
Jak dla mnie wlasny topic to przejaw lekkiej megalomani. ;)
--- Cytat: Siewca Titum w Czerwiec 04, 2009, 09:24:13 ---a Ty Rogoo ile posów wytankowałeś, że się tak rzucasz?
--- Koniec cytatu ---
42.
W kazdym razie no macie racje - nie podoba mi sie - nie musze czytac, wyrazilem juz swoja opinie na ten temat i przechodze do innych watkow, ktore mnie bardziej interesuja.
Peace!
amra:
Nareszcie. Dzieki.
Xarthias:
--- Cytat: Rogoo w Czerwiec 05, 2009, 08:43:09 ---Jak dla mnie wlasny topic to przejaw lekkiej megalomani. ;)
--- Koniec cytatu ---
Potraktuj to raczej jak rozwinięcie reklamy z Centrum Rekrutacji.
Nikt przecież nie napisze w swoim wątku, że jest kiepski i wygrał jakimś dzikim fartem. ;)
Z wymagania od Was wszystkich obiektywizmu też już się chyba wyleczyłem :P
Rogoo:
--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 05, 2009, 09:29:02 ---Potraktuj to raczej jak rozwinięcie reklamy z Centrum Rekrutacji.
--- Koniec cytatu ---
Spoko, jak chlopaki przestana byc niebiescy dla KenZoku to moze kiedys zloze aplikacje. ;)
--- Cytuj ---Nikt przecież nie napisze w swoim wątku, że jest kiepski i wygrał jakimś dzikim fartem. ;)
--- Koniec cytatu ---
Eeee... tam. I1Y obronilismy w zasadzie cholera wie jak. Do tej pory glowimy sie jak to sie w ogole stalo. ;)
Val Heru:
--- Cytat: Rogoo w Czerwiec 05, 2009, 09:59:05 ---Eeee... tam. I1Y obronilismy w zasadzie cholera wie jak. Do tej pory glowimy sie jak to sie w ogole stalo. ;)
--- Koniec cytatu ---
Może przesadzam ale jak dla mnie to było obrócenie o 180 stopni, nagle maszyna superfriends sie zatrzymała, benzyny ktoś niedolał.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej