Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Dyskusja o raportach (było Bufu Story).
Siewca Titum:
Dobra nei słuchajcie troli, piszcie dalej. Oni są lepsi - potrafią tankować posy(by Terion). Fajnie jakby się pojawiały frapsy ;)
a Ty Rogoo ile posów wytankowałeś, że się tak rzucasz?
Kombat:
--- Cytat: Siewca Titum w Czerwiec 04, 2009, 09:24:13 ---Dobra nei słuchajcie troli, piszcie dalej. Oni są lepsi - potrafią tankować posy(by Terion). Fajnie jakby się pojawiały frapsy ;)
--- Koniec cytatu ---
Kurde prawie zawsze mam frapsa uruchomionego ale jak adrenalina zaczyna pompować to zapominam go włączyć >:(
Xarthias:
Hmm... Jak chcieliśmy, żeby KSOD był obiektywny, to się larum podniosło, że to bez sensu, że się nie da... Nagle ktoś chce obiektywizmu? Zdecydujcie się kurde.
Imo powinno być więcej takich raportów jak ten w wątku BuFu Story, czy ten o Great Wildlands. Nie muszą koniecznie występować w nich polacy po obu stronach. Wiele osób chętnie by poczytało także raporciki MM, IRONa, Tri, Yarr, i kogo tam jeszcze mamy z aliansów. Na pewno tak samo chętnie jak wątki o poswar w delve, querious czy gdzie indziej. Dla obu typów wątków jest miejsce na KSOD. Rzekłem.
:P
Totalizator:
A ja popieram, nie istnieje coś takiego jak obiektywny raport bo nigdy w 100% nie wiesz co robiła i planowała druga strona.
Hastrabull:
mi sie podoba to co bufu robi i chcialbym, aby i inne korpy zamiast krytykowac bufu, robilo dokladnie to samo co oni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej