Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Górnictwo II
BoDeK:
I jeszcze jedno pytanie. Robię standing do Deep Core Mining INC i zauważyłem, że Reprocesing Plant tej korporacji ma Base Yield : 32%. Są lepsze?
Skile mam wbite tylko brakuje mi standingu.
Goomich:
Tak, są takie, które mają 50%.
Z 32% będziesz miał perfect rafinację ze skillami na 5 i implantem. W stacji 50% perfect rainacja występuje z raffining efficiency na 5 i skillem do danej rudy na 1 (to przy highendach, gdzie musisz mieć raf eff na 5, żeby móc zacząć skillować dany skill). Przy raf eff na 4 speckę robisz na 2, lub wrzucasz implanta.
Doom:
Mało górnicze, ale nie daje mi spokoju, na jakich skilach rafinuje się bezstratnie:
- alojki z dron
- scrap metals
- moduły i statki (chociaż nie wiem czy dla rafinacji to nie to samo co scrap)
Młynek na stacji 50%, stand załóżmy jest (dopiero robie)
Goomich:
Scrap metal processing.
BoDeK:
--- Cytat: Mona X w Maj 15, 2010, 23:23:35 ---Tak, są takie, które mają 50%.
Z 32% będziesz miał perfect rafinację ze skillami na 5 i implantem. W stacji 50% perfect rainacja występuje z raffining efficiency na 5 i skillem do danej rudy na 1 (to przy highendach, gdzie musisz mieć raf eff na 5, żeby móc zacząć skillować dany skill). Przy raf eff na 4 speckę robisz na 2, lub wrzucasz implanta.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki wielkie. Widzę, ze muszę zmienić korporację i tłuc standing od nowa ;/ Jaką polecacie? Jestem Gallente ale mam bliżej do Caldari i Ammar ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej