Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Górnictwo II

<< < (16/34) > >>

professor:
To juz lece moim rifterem na misje L4... dalej nie czytasz tego co pisze.
Niech wiec bedzie to zajecie pseudo-afk ale klikanie co minute jest mniej czasochlonne niz kupowanie nowych rifterow i rupieci na twoje L4 (nawet jesli na miningu gowno zarobie).
Generalnie przydaloby sie gdyby na moje posty odpowiadal ktos kto sie zna na miningu a nie na misjach.
Nie, nie uzywam makra.
Tak podoba mi sie ze gowno na tym zarobie (podobnie jak rifterem na L4- ale o tym juz pisalem kilka razy)

Werax Toren:
I po co ta agresja? Zwłaszcza jeśli dobrze Ci ludzie radzą? Wracanie do gry co minute żeby opróżnic ładownię to żadne AFK i na dłuższą metę będzie skrajnie irytujące. Jeśli chcesz kopac afk to postaw na pasku indyka z minerem.. zarobisz jeszcze mniej niż wspomniane g*.* Kopiąc nie zarobisz żadnych sensownych pieniędzy bez skilli pod industry, więc poradze Ci tak samo jak reszta, odpuśc sobie. Jeśli chcesz zarabiac AFK to zostań przy handlu, jeśli się odpowiednio postarasz starczy Ci na "riftery i rupiecie".

A co do tego co bardziej się opłaca kopac (zakładając ze jednak uznasz że wiesz najlepiej i to właśnie będziesz robił) to nie ma reguły. Zawsze musisz sobie przeliczyc z jakiej rudy ile ISK/minute zarobisz. Linki do stron z informacjami dostałeś wcześniej.

papaola:
pytanko z innej beczki,nadziobałem troche minerałów i co teraz potrzebuje kasy ale niewidzi mi sie żeby tracić kase sprzedając na markecie 30%taniej jak znaleść stacje gdzie moge sprzedać po najwyrzszej cenie??

Auenarel:

--- Cytat: papaola w Marzec 23, 2010, 10:59:11 ---pytanko z innej beczki,nadziobałem troche minerałów i co teraz potrzebuje kasy ale niewidzi mi sie żeby tracić kase sprzedając na markecie 30%taniej jak znaleść stacje gdzie moge sprzedać po najwyrzszej cenie??

--- Koniec cytatu ---

http://eve-central.com/
http://eve-metrics.com/

szukaj:)

Ezachiel:
 ^^
Sprawdz też, czy nie opłaca się bardziej sprzedaż kamyków niż proszku. A może warto coś z tego zbudować i sprzedać gotowy produkt?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej