Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Górnictwo II
Goomich:
A nie da się. :embarassed:
Wzorowalem się na EFT, gdzie te rigi t2 biorą 75 kalibracji.
--- Cytat: DaBlades w Listopad 05, 2009, 15:48:23 ---co do hp oczywiście zależy. Mi zależałoby na hp na tyle dużym aby nie bać się posłać afk orci przez niarja z lootem powiedzmy za 500M.
--- Koniec cytatu ---
Loot za 500M wkładasz do corporate hangaru i nikt ci go tam nie wyskanuje.
Doom:
Moja Orka na ficie podróżnym ma prawie 250k efectiwe (lekko to przekracza na all 5) co prawda cargo wtedy to raptem 52,5k m3 ale do tego masz 40k m3 schowek o zawartości którego nikt nie będzie miał pojęcia tak długo jak cię nie zestrzeli
Goomich:
Z corporate hangaru nic nie wylatuje, nic się nie pojawia na skanie, ani na KMie. Taka podręczna brama do innego wymiaru.
Dormio:
--- Cytat: DaBlades w Listopad 05, 2009, 15:48:23 ---Skill Capital industrial cośtam niestety nie kosztuje 50M jak w evemonie tylko 450M (a może już jestem ślepy od tej cholernej diablopodobnej gierki przez którą nie spie od 2 dni :angel:)
--- Koniec cytatu ---
Źle sprawdziłeś, to zupełnie inny skill. Ten o którym napisałeś jest dla Rorquala. Orci nazywa się Industrial Command Ships
--- Cytat: DaBlades w Listopad 05, 2009, 15:48:23 ---co do hp oczywiście zależy. Mi zależałoby na hp na tyle dużym aby nie bać się posłać afk orci przez niarja z lootem powiedzmy za 500M. (Niestety z tych 65k 55k to struktura o zerowych resach (dc trzeba włączyć). Ale skoro 4-5 ravenów przegryzie się przez to bez problemu to znów będzie trzeba kupić frachta.
--- Koniec cytatu ---
Struktura mi wychodzi ~36k, shield 13k, a armor 7k (wartości bez resistów). Dla porównania Obelisk ma odpowiednio 6k shield, 28k armor, 150k struktury (200k ehp). W obu wypadkach mówię o wartościach gołego, pozbawionego modułów kadłuba (na fracht oczywiście nie da się wsadzić).
DaBlades:
--- Cytat: Dormio w Listopad 05, 2009, 16:02:22 ---Źle sprawdziłeś, to zupełnie inny skill. Ten o którym napisałeś jest dla Rorquala. Orci nazywa się Industrial Command Ships
--- Koniec cytatu ---
he Dormio, koleś od którego kupię orce powinien ci odpalić prowizję. Szkoda było mi tych 400M. w końcu to 2 ładnie zrobione zealoty.
to jeszcze załatw aby mogła kopać ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej