Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Górnictwo II

<< < (4/34) > >>

Egnos:
Nazywa sie Mercoxit i jak sie nie ma odpowiednich skili i odpowiednich minerkow (Deep Core Mining Laser I) to robi boom i rozwala ci barke :laugh:
Nie zebym sam kopal czy cos... :P tak tylko mi sie o uszy obilo...

Xarthias:

--- Cytat: Egnos w Październik 19, 2009, 13:54:25 ---Nazywa sie Mercoxit i jak sie nie ma odpowiednich skili i odpowiednich minerkow (Deep Core Mining Laser I) to robi boom i rozwala ci barke :laugh:
Nie zebym sam kopal czy cos... :P tak tylko mi sie o uszy obilo...

--- Koniec cytatu ---
A, no możliwe. Ja edukację górniczą skończyłem na crockicie w y9 w połowie 2005 :P
Aaa, jeszcze lodu się nie da kopać minerkami, trzeba mieć jakieś takie barkowe ustrojstwa do tego :)

Doom:

--- Cytat: Xarthias w Październik 19, 2009, 14:11:48 ---A, no możliwe. Ja edukację górniczą skończyłem na crockicie w y9 w połowie 2005 :P
Aaa, jeszcze lodu się nie da kopać minerkami, trzeba mieć jakieś takie barkowe ustrojstwa do tego :)

--- Koniec cytatu ---
Nie zapomnij o odkurzaczach do gazu :P

Nikita:
Witam serdecznie, skoro dział górniczy to pytanko. Jak wyposażyć Hulka do roboty w sektorach powyżej 0.5, za pomoc już teraz dziękuje i życze powodzenia :)

Loc0:
Pytanie zadajesz w JEDNYM watku a nie kilku na raz - miej szacunek i nie rob smietnika.

Powyzej 0,5 musisz go wyposazyc w ... minery? W 0,5 i wyzej nic ci nie grozi chyba, ze dasz sie zlapac na can agro lub twoj corp dostanie wardeca.
Can agro - ktos ukradl twoja puche i zaraz po tym ja wywalil ze statku - ty myslisz, ze to twoja a tu zonk.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej